Repetiţie tradiţională în Copou

joi, 20 iulie 2017, 01:43
2 MIN
 Repetiţie tradiţională în Copou

 

CSM Poli Iaşi – Ştiinţa Miroslava 3-0 (3-0), într-un meci amical. Brazilianul Jo de la Şerif Tiraspol ar putea fi adus la echipă
 
 
CSM Politehnica Iaşi a disputat ieri un meci amical, în Copou, în compania formaţiei Ştiinţa Miroslava, proaspăt promovată în Liga a II-a de fotbal.
Scorul final a fost 3-0 (3-0). Au înscris Spătaru (min. 34), Cristea (’45), Platini (‘45^2).
CSM a început meciul în formula Kelava – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Qaka, Chelaru – Platini, Kizito, Spătaru – Cristea. La pauză au intrat Koşelev, Tiago, Panţîru, Cioinac, Pedro, Bădic, Danale, Moldovan, apoi Moisi, Vremea şi Dodan.
Ştiinţa a contat pe Avram – Săriţanu, Tăcuţanu, Mateiciuc, Maxim, Săvoaia, Izmană, Căinari, Nemţanu, Taciuc, Marin, apoi Ţintea, Botezatu, Agrigoroaei, Viorică, Cerneuţanu, Sandu, R. Ambrosie.Cele două grupări s-au mai întâlnit într-un meci amical în această vară, înaintea startului Ligii I, scorul fiind alb.
Următorul meci al CSM va avea loc duminică, pe teren propriu, în etapa a II-a a Ligii I de fotbal, adversar fiind Gaz Metan Mediaş. Partida va începe la ora 18 :30.
În partida cu medieşenii, ieşenii ar putea conta şi pe Kizito. “Joi sperăm să obţinem ultimele documente necesare pentru depunerea actelor de legitimare ale lui Kizito. Sperăm să ne putem baza pe el la meciul cu Gaz Metan” a declarat preşedintele CSM Politehnica, Adrian Ambrosie, care a mai precizat că întăririle anunţate pentru această săptămână nu vor mai apărea: “Ne mai dorim jucători, însă aceştia nu vor mai ajunge până la ora meciului cu Mediaşul. Sperăm să vină săptămâna viitoare. Mai vizăm un atacant, care să-l poată înlocui pe Tito şi un mijlocaş“.

Una dintre ţintele CSM este Joalisson “Jo” Santos Oliveira, un brazilian în vârstă de 26 de ani care evoluează la Şerif Tiraspol, echipă implicată în preliminariile Champions League. Jo, care are 1,75 metri, a mai jucat la mai multe echipe din eşaloanele inferioare în ţara natală, în Portugalia – la Tondela şi Freamunde, iar în Republica Moldova la Zimbru Chişinău.  Aseară el a făcut deplasarea cu Şerif în turul II preliminar al Ligii Campionilor, în Albania, unde a susţinut meciul retur cu Kukësi. Atacantul Stefan Mugosa, despre care se vorbea că ar fi în intenţiile clubului ieşean, a jucat titular.  

 

 

Comentarii