Românul care a invadat Marea Britanie după eliminarea restricţiilor este afacerist

luni, 28 decembrie 2015, 09:04
1 MIN
 Românul care a invadat Marea Britanie după eliminarea restricţiilor este afacerist

Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie după eliminarea restricţiilor de muncă de la 1 ianuarie 2014, este în prezent un prosper om de afaceri. La aproape 2 ani de la începutul aventurii sale britanice, românul susţine că le-a dat peste nas celor care au crezut că va ajunge cerşetor pe străzile Londrei şi spune că nu are de gând să revină în ţară.

Victor Spirescu a ajuns în Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, imediat după ridicarea restricţiilor de muncă. A fost aşteptat pe aeroport de o armată de jurnalişti dar şi de reprezentanţii parlamentului din Marea Britanie, veniţi să întâmpine un presupus val de imigranţi din ţara noastră. L-au găsit doar pe Victor care la doi ani de la acel eveniment se consideră un om realizat.

"Nu mai am problema banilor acum. Am reuşit să-mi pun pe picioare propria afacere. Instalez sisteme de ventilaţie şi vând sisteme de ventilaţie, afacere la care am trei angajaţi. Pot să zic că am o viaţă mult mai bună decât în România, iar momentan nu mă gândesc să mă întorc", a declarat Spirescu.

b1.ro

Comentarii