S-a întors Napoli

joi, 14 ianuarie 2016, 02:43
2 MIN
 S-a întors Napoli

 Antrenorul CSMS a ajuns ieri în Iaşi şi a condus un antrenament n tehnicianul a adus un conaţional, fundaşul stânga Ferrara, pentru a-l testa

 
 
Antrenorul principal al CSMS, Nicolo Napoli, a ajuns ieri în Iaşi. Prima măsură luată de italian a fost suplimentarea numărului de antrenamente. “Nicolo trebuia să ajungă miercuri seară în Iaşi. El a prins însă un avion care a ajuns mai devreme în Iaşi. Drept urmare, jucătorii, care iniţial fuseseră anunţaţi că vor avea un singur antrenament miercuri, dimineaţă, au fost chemaţi la pregătire şi în cursul după amiezii” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.
La pregătirile echipei a participat un jucător nou. “A sosit la Iaşi un puşti italian, Marco Ferrara. Evoluează pe postul de fundaş stânga, va fi testat zilele următoare” a completat Prunea.
Pe site-urile de specialitate, Marco Ferrara este prezentat ca un jucător de 1,81 metri, care împlineşte 22 de ani pe 5 mai. El e născut la Milano, a făcut junioratul la Pavia şi Internazionale, renumitul club milanez împrumutându-l în sezonul 2013-2014 în liga a patra italiană, la Pergolettese. În prima jumătate a anului trecut a fost legitimat la echipa elveţiană FC Ascona, din liga a V-a.
În ceea ce priveşte transferurile unor jucători consacraţi, acestea întârzie. “Negociem în continuare cu Wobay şi alţi jucători pe care Nicolo să-i poată avea la dispoziţie în cantonamentul din Antalya” a adăugat preşedintele CSMS.

Componenţa lotului care va face deplasarea în cantonamentul din Turcia, care începe lunea viitoare, va fi stabilită la sfârşitul săptămânii, în funcţie de modul în care se comportă jucătorii aflaţi în teste, Ante Saric, Cornel Căinari şi Marco Ferrara, dar şi de concretizarea tratativelor de întărire a lotului. În cazul în care Iaşul îl legitimează pe Wobay sau aduce un alt fotbalist cu experienţă, există posibilitatea să se mai renunţe la unul-doi jucători. Cel mai în pericol de a avea aceeaşi soartă ca Joao Paulo Dantas şi Liviu Ganea, care au fost puşi pe liber de CSMS în această iarnă, este Ştefan Grigorie, care nu l-a mulţumit pe Napoli în sezonul de toamnă. 

 

 

Comentarii