Şansa de a obţine un zbor gratis. Tombolă cu bilete de avion organizată de Aeroportul Iaşi

joi, 03 iulie 2014, 01:50
1 MIN
 Şansa de a obţine un zbor gratis. Tombolă cu bilete de avion organizată de Aeroportul Iaşi

Aeroportul organizează tombole pentru pasagerii care tranzitează Iaşul. Marele premiu este reprezentat de două bilete de avion dus-întors către una din destinaţiile cu plecare din Iaşi, respectiv Roma, Viena, Tel Aviv, Bologna, Luton, Bergamo, Torino sau Bucureşti, la alegere.

Premiul al doilea constă într-un troler Princess San Francisco cu un volum de 104 litri şi cântar digital încorporat. Valoarea acestuia, conform site-ului distribuitorului, se ridică la 415 lei. Premiul al treilea constă într-un troler de dimensiuni medii, respectiv 67 litri, cu o valoare de 380 lei.

Pentru a participa la concurs, trebuie trimise până pe 30 septembrie imaginile scanate a patru tichete de călătorie diferite, pe adresa marketing@aeroport.ro. Din cele patru tichete, cel puţin două trebuie să fie emise pentru curse externe, inclusiv pentru cursele charter din această vară, spre Zakynthos, Antalya sau Rhodos. Nu se acceptă două tichete reprezentând cele două segmente ale unei singure călătorii dus-întors.

Biletele trebuie să fie cu plecare sau sosire pe Aeroportul Iaşi, toate pe acelaşi nume. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe 1 octombrie. Mai multe detalii despre concurs se pot obţine prin e-mail, la adresa marketing@aeroport.ro.

 

Comentarii