Şanse infime pentru Vasile Gheorghe

joi, 14 aprilie 2016, 01:44
2 MIN
 Şanse infime pentru Vasile Gheorghe

 Mijlocaşul CSMS ar putea lipsi şi în meciul cu ACS Poli Timişoara, de luni, la care intrarea va fi liberă. Jucătorul are o leziune fibrilară

 
 
Fotbaliştii de la CSMS Iaşi au revenit ieri dimineaţă la pregătiri după ce marţi, a doua zi după meciul de la Botoşani, din etapa a VI-a a play-out-ului Ligii I de fotbal, au fost liberi. Prima şedinţă de pregătire a săptămânii a fost coordonată de Nicolo Napoli, antrenorul italian nemaiplecând acasă în această săptămână. La antrenament nu a participat Vasile Gheorghe, fotbalistul care a acuzat probleme înaintea disputei de luni. Reamintim, mijlocaşul ieşean fusese anunţat titular în disputa cu FC Botoşani, însă nu a mai intrat deloc în joc după ce a acuzat unele probleme musculare la încălzire. În urma investigaţiilor făcute, Gheorghe a aflat că are o leziune fibrilară de mici dimensiuni, care face să devină incertă prezenţa lui pe teren la partida ca ACS Poli Timişoara, din runda a VII-a a play-out-ului, şansele jucătorului de a evolua fiind infime.
În aceste condiţii, una dintre preocupările principale ale săptămânii va fi găsirea unui mijlocaş central ofensiv capabil să joace în duelul cu bănăţenii în care este foarte posibil să nu se mai apeleze la doi mijlocaşi centrali defensivi, cum s-a întâmplat la Botoşani. De altfel, până şi unul dintre cei doi închizători pe care Napoli a contat în derbiul Moldovei, Milan Mitic, a recunoscut că “e foarte greu să dăm gol când jucăm cu doi mijlocaşi centrali defensivi, aşa cum suntem eu şi Ciucă”.
Astăzi, CSMS va avea două antrenamente, gândurile ieşenilor legate de meciul cu timişorenii fiind doar spre victorie. “Remiza de la Botoşani este bună pentru că am revenit pe primul loc în clasamentul play-out-ului, poziţie pe care ne-o dorim s-o păstrăm până la final. Punctul de luni îşi pierde însă de valoare dacă nu batem acasă pe Timişoara. Am remizat cu ei în sezonul regulat, acum trebuie să învingem. Avem nevoie de continuitate, trebuie să rămânem în frunte” a declarat Andrei Cristea.
După cum s-a anunţat la finalul precedentului duel disputat acasă, contra CSU Craiova, intrarea la confruntarea cu Poli şi la celelalte partide rămase de disputat pe teren propriu în acest sezon va fi liberă. Spectatorii au însă nevoie de un tichet de acces, care poate fi luat de la magazinul oficial al clubului, situat în Iulius Mall ori de la casele arenei “Emil Alexandrescu”.
Disputa dintre CSMS şi Poli se va derula pe stadionul “Emil Alexandrescu”, luni, cu începere de la ora 18:00. 

Comentarii