Scandal în ţigănia din Păcurari. S-a dat cu spray lacrimogen

luni, 28 martie 2016, 01:56
1 MIN
 Scandal în ţigănia din Păcurari. S-a dat cu spray lacrimogen

Zeci de ţigani care locuiesc sa­mavolnic în casele din zona AMRS, pe strada Şcoalei, care duce spre Biserica Toma Cozma, s-au luat la bătaie ieri, la orele prânzului.

În jurul orei 13.30, zeci de romi s-au adunat aici, iar la un moment dat un puşti în vârstă de 17 ani a pulverizat cu un spray lacrimogen. Imediat, câţiva localnici au sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise o ambulanţă şi un echipaj de poliţie.

Romii s-a liniştit când au observat maşina de poliţie, iar la spital nu a dorit să fie transportată nicio persoană. Re­prezentanţii Poliţiei au precizat că nu au fost probleme deosebite.

„A fost trimisă o patrulă la faţa locului, iar locul respectiv va fi patrulat în permanenţă. Nu au fost incidente şi nu s-au dat amenzi“, a precizat Anca Vîjiac, ofiţer în cadrul Poliţiei.

În locul respectiv trăiesc în case naţionalizate aproximativ 50 de romi, atât adulţi, cât şi copii. Aceştia organizează periodic petreceri în zonă, în special în zilele de duminică, unde consumă alcool din abundenţă şi apoi se ceartă.

Comentarii