Şedinţă de iarnă la Casa Pătrată înainte de prima zăpadă

vineri, 27 octombrie 2017, 12:26
1 MIN
 Şedinţă de iarnă la Casa Pătrată înainte de prima zăpadă

Aproximativ jumătate din efectivul primarilor din judeţ au discutat ieri la Casa Pătrată despre problemele care se pot ivi în sezonul rece. 

La întâlnire au participat prefectul Marian Şerbescu, preşedintele CJ Maricel Popa, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, gen. Dan Iamandi, şi Genoveva Farcaş, inspectorul general şcolar. Prefectul le-a spus aleşilor locali să fie foarte atenţi şi să se asigure din timp că au tot ce le trebuie pentru a putea interveni pe timp de iarnă. „La fel de important este şi întocmirea unei evidenţe a gravidelor şi a persoanelor care au nevoie de dializă, dar şi a persoanelor singure şi în vârstă“, a adăugat Marian Şerbescu.

La rândul său, şeful judeţului a solicitat primarilor să anunţe Consiliul Judeţean în cazul apariţiei oricărei probleme legate de deszăpezirea drumurilor. Licitaţia privind atribuirea contractului de deszăpezire a drumurilor judeţene a fost reluată luni, după ce fusese suspendată pe 22 august, şi urmează să se încheie pe 1 noiembrie. Fondurile puse la bătaie de Consiliul Judeţean prin Direcţia de administrare a DJ-urilor se ridică la 9,6 milioane de lei pentru acest sezon rece şi pentru următorul (iarna 2018/2019). 

 

 

Comentarii