Senatoare: Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor

duminică, 19 aprilie 2015, 12:50
2 MIN
 Senatoare: Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor

Deputatele și senatoarele țin la propria imagine, motiv pentru care defi lează pe holurile Parlamentului în haine scumpe.

Tocuri cui, fuste pană, rochii create special pentru ele sau genți și accesorii de mii de euro. Așa se prezintă deputatele și senatoarele prin Parlament. Dacă unele dau mii de euro pe o singură ținută realizată de designeri celebri, altele preferă modele de rochii gândite chiar de ele.

Este și cazul senatoarei PNL, Steliana Miron. Cunoscută drept „senatoarea sexy”, ea a declarat că își gândește singură ținutele. „Ținutele de la Senat sunt, în mare parte, realizate la o fabrică din Suceava. În fiecare joi mă duc la fabrică și, împreună cu doamnele de acolo, îmi creez ținutele pentru săptămâna următoare. Vineri mă duc la probă, iar sâmbătă am ținutele acasă”, a declarat Steliana Miron. Ea a precizat că și majoritatea pantofilor din garderobă sunt făcuți la comandă, tot în Suceava.

„Prefer hainele și pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari” , a mai spus Miron, precizând că o ținută o costă în jur de 600 de lei. „Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine”, a mai spus „senatoarea sexy”. Ea a recunoscut că nu își achiziționează hainele din indemnizația de parlamentar. „Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a mai spus ea.

evz.ro

 

Comentarii