Şi-a ars ochii pentru a nu-şi vedea mama în braţele altui bărbat. Este internat la Iaşi

miercuri, 28 ianuarie 2015, 02:56
1 MIN
 Şi-a ars ochii pentru a nu-şi vedea mama în braţele altui bărbat. Este internat la Iaşi

Un tânăr vasluian se află internat în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ după ce şi-a dat foc în faţa unui bar din satul Pribeşti. Băiatul în vârstă de 21 de ani s-a autoincendiat, ajungând la spital cu arsuri de gardul al III-lea şi al IV-lea localizate în zona gâtului şi a feţei.

„Pacientul din judeţul Vaslui s-a autoincendiat, iar acum prezintă arsuri pe 5% din suprafaţa corporală. Acestea sunt localizate pe faţă, gât şi circumferenţial. Tânărul a fost transferat şi internat în Spitalul Sfântul Spiridon, la secţia de Chirurgie Plastică. Pacientul prezintă o insuficienţă respiratorie acută. El este intubat şi ventilat mecanic în ATI“, a explicat prof. dr. Diana Cim­poeşu, medic şef UPU-SMURD.

Din pri­mele informaţii se pare că tânărul din comuna Codăeşti a mai încercat să se sinucidă de câteva ori, însă de fiecare dată a fost salvat. Starea sa depresivă pare a fi determinată de problemele cu care se confruntă de când mama sa s-a recăsătorit. Potrivit unor prieteni de-ai pacientului, relaţia dintre tânărul care a intenţionat să se sinucidă şi tatăl său vitreg a fost întotdeuna tensionată, băiatul încercând de mai multe ori să atragă atenţia autorităţilor.

Comentarii