Şi-a ucis soţia în bătaie după ce au băut cot la cot spirt pe stomacul gol

luni, 18 august 2014, 01:56
2 MIN
 Şi-a ucis soţia în bătaie după ce au băut cot la cot spirt pe stomacul gol

Un bărbat de 51 de ani din localitatea Focuri a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal fiind acuzat că şi-a ucis soţia în bătaie.

Marius Ţugui a fost pus sub acuzare pentru omor. Potrivit procurorilor, fapta sa a avut loc la finele lunii trecute. Astfel, începând cu seara zilei de 26 iulie, Marius Ţugui şi soţia sa Agafia (49 de ani) au consumat împreună jumătate de litru de alcool sanitar diluat cu apă. A doua zi dimineaţă, pe fondul stării de ebrietate, cei doi soţi au început să se certe în prezenţa nepotului lor de şapte ani, din cauza faptului că femeia nu a vrut să facă de mâncare.

“După ce a primit o lovitură cu piciorul, victima a cãzut pe podeaua casei, fiind în continuare agresată predominant în zona capului, inculpatul lovind-o cu pumnii şi cu obiecte contondente (o ţeavă metalică, cioburi de gresie, o tulpină uscată de floarea-soarelui). Când ?ugui Agafia nu a mai reac?ionat, inculpatul a tras-o de pãr pânã în locul unde se afla patul (1,5 – 2 metri), a aşezat-o pe pat, dar observând că victimei îi curgea sânge din gurã, i-a cerut nepotului său să-şi anunţe mama”, au precizat procurorii.

La faţa locului au ajuns în scurt timp şi organele de poliţie, care au descoperit că femeia era moartă. Medicii legişti au concluzionat că victima avea o alcoolemie de 2,75 la mie în momentul decesului.

 

Comentarii