Sinceritatea lui Napoli

joi, 18 august 2016, 01:43
3 MIN
 Sinceritatea lui Napoli

 Antrenorul CSM Politehnica a recunoscut că nu s-ar fi bazat pe Marian Târşa dacă nu era introdusă regula under 21. Iaşul abordează la victorie partida cu Viitorul, de mâine

 
 
CSM Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă, la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi fotbalistul Marian Târşa. Ambii s-au arătat optimişti că echipa va depăşi impasul în care se află, după ce a pierdut ultimele două meciuri oficiale disputate, 0-1 în Cupa Ligii, la Botoşani şi 0-2 la Craiova, în campionat. “Vineri vom avea un meci foarte greu. Sper să trecem peste jocul de la Craiova, unde nu am jucat deloc bine. Jucătorii nu au fost deloc concentraţi, nu au avut atitudine. Nu ne-am apărat bine nici la fazele fixe, unde jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să acopere 3-4 metri pătraţi, nu jumătate de metru. Nici în atac nu am mers bine. Cu Viitorul vreau altă altitudine, sper să dăm totul şi să câştigăm” a declarat Napoli, Târşa mergând pe aceeaşi idee: “Suntem încrezători că vom câştiga şi vom trece peste cele două eşecuri din ultimele partide. Avem o echipă cu experienţă, unită, putem obţine un rezultat bun cu Viitorul, care să demonstreze că ultimele rezultate au fost simple greşeli”.
Napoli, care a criticat înaintea startului sezonului regula under 21, a fost franc când a fost întrebat dacă se baza pe Târşa dacă nu era obligat de regulament: “Nu cred că juca! Acum a jucat bine, poate mai mult. Am încredere că va creşte în continuare”.
La fel de sincer a fost şi fotbalistul, care este originar dintr-o comună vasluiană şi a crescut la LPS Vaslui. “Când eram mic, era rivalitatea Iaşi – Vaslui şi mă bucuram când pierdea Iaşul! Apoi, am crescut, iar când am venit la juniorii Iaşului, CSM a devenit echipa mea de suflet. Dau sută la sută pentru această echipă, le mulţumesc tuturor că mi-au dat şansa să joc în Liga I, senzaţiile pe care le-am trăit la debut şi când am marcat primul gol, când nici nu ştiam să mă bucur, fiind de nedescris” a spus Marian, care a adăugat: “Mă bucur că a fost introdusă regula under 21. Mulţi tineri s-au remarcat, au înscris. Eu voi munci în continuare, pentru a nu-i dezamăgi pe cei care mi-au acordat încredere, conducători, antrenori sau colegi şi pentru a juca nu doar din cauza vârstei. Toţi coechipierii mă ajută, cele mai multe sfaturi primindu-le de la căpitanul de echipă, Ionuţ Voicu, jucător cu care stau în cameră”.
Napoli a abordat şi subiectul Creţu: “El mi-a zis că nu vrea să mai joace la această echipă! Iaşul l-a făcut însă fotbalist. El era un jucător important, a avut însă acea accidentare şi şi-a revenit mai greu. Nu ştiu dacă era mai bine să fi fost vândut cu 270 000 de euro la Steaua, nu e treaba mea”.
Deşi conducerea clubului a anunţat că nu vor mai fi făcute transferuri, italianul a precizat că aşteaptă în continuare jucători noi: “Sunt mulţumit de jucătorii pe care-i am, însă e posibil să primim întăriri. E vorba de un jucător sub 21 de ani şi de încă unul, peste 21”.
Partida de mâine dintre CSM Politehnica şi FC Viitorul va începe la ora 21:00 
 
 
Bilete pentru meciul cu Viitorul
De astăzi, se pun în vânzare bilete pentru partida CSM Politehnica Iaşi – FC Viitorul.
Tichetele au următoarea valoare:
Peluze – 5 lei
Tribune A, B – 10 lei
Tribune 0 A şi 0 B – 20 lei
Tribuna 0 – 40 lei
Biletele vor fi puse în vânzare astăzi, în intervalul 12.00-20.00, la magazinul clubului de la Iulius Mall – etajul al doilea, iar mâine, în ziua jocului, la casele de bilete de la stadion, de la ora 12.00.

Comentarii