Sinucidere misterioasă pe strada Cerna, în cartierul Mircea

vineri, 14 octombrie 2016, 01:55
2 MIN
 Sinucidere misterioasă pe strada Cerna, în cartierul Mircea

A vrut să verifice acoperişul, apoi s-a aruncat de la etajul 10. “A sunat la noi şi ne-a spus că este de la firma de construcţii, în privinţa infiltraţiilor de apă. I-am dat cheia de la uşă şi i-am indicat şi femeia de la etajul nostru, care a semnalat această problemă. De faţă cu vecina noastră, a sărit de pe bloc”, ne-a spus aseară o locatară.

Mister pentru poliţiştii ieşeni, după ce un bărbat s-a aruncat de pe un bloc-turn din cartierul Mircea, pe strada Cerna, de faţă cu o locatară din imobil. Faptul a avut loc aseară, în jurul orei 19.30. Locatarii blocului turn cu zece etaje au auzit bubuitura şi au ieşit la ferestre. Au văzut întins pe caldarâm un bărbat, îmbrăcat bine, şi corpolent.

Unii dintre ei au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD care a încercat să resusciteze bărbatul, însă gravitatea rănilor a făcut ca manevra să nu reuşească, şi a fost declarat decesul. De asemenea, poliţiştii nu au găsit vreun act de identitate ca să poată identifica cadavrul. Într-un buzunar au găsit suma de 344 de lei. Femeia care a asistat la scenă, de pe bloc, a intrat în şoc şi nu a putut vorbi cu poliţiştii. Până la urmă, poliţiştii au aflat că sinucigaşul ştia blocul însă el nu era cunoscut de către locatari.

O ipoteză aflată în lucru pentru poliţişti este că bărbatul lucrează la o firmă de construcţii, mai ales că zilele trecute locatarii au solicitat unei firme să se ocupe de reparaţii la acoperiş, din cauza unor înfiltraţii de apă. Bărbatul a urcat la etajul zece, şi a sunat la o uşă pentru a cere cheia de la uşa de acces pe acoperiş. “A sunat la noi şi ne-a spus că este de la firma de construcţii, în privinţa infiltraţiilor de apă. I-am dat cheia de la uşă şi i-am indicat şi femeia de la etajul nostru, care a semnalat această problemă. A mers şi a ciocănit la uşa dumneaei apoi au mers împreună pe acoperiş. Acolo, de faţă cu vecina noastră, a sărit de pe bloc”, a povestit o locatară de la etajul zece. Ea a adăugat că tânărul nu dădea semne că ar fi fost sub influenţa alcoolului sau că era supărat.

“Era îmbrăcat bine, şi vorbea foarte frumos. Ştia de problemele noastre cu infiltraţiile de apă. Nu mirosea a băutură şi nici supărat nu părea să fie”, a adăugat femeia. Criminaliştii au căutat aseară pe îndelete prin buzunarele sinucigaşului vreun bilet de adio sau vreu act de identitate, însă nu au găsit. “În acest caz a fost deschis un dosar penal şi sunt făcute cercetări pentru identificarea bărbatului”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei.   

 

Comentarii