Şofer cu alcoolemie de comă prins la volan pe europeană în Podu Iloaiei

luni, 05 octombrie 2015, 01:57
1 MIN
 Şofer cu alcoolemie de comă prins la volan pe europeană în Podu Iloaiei

Un şofer din municipiul Iaşi a fost prins conducând beat mort pe drumul european, în Podu Iloaiei, cu o concentraţie de comă. Faptul a avut loc sâmbătă, în urma unui control al Poliţiei realizat pentru depistarea şoferilor băuţi.

„Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Iaşi, a fost depistat conducând un autoturism pe DE 583, în localitatea Podu Iloaiei, având o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, apoi a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor me­dicale în vederea stabilirii al­coolemiei din sânge“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

În urma acţiunii desfăşurate de poliţişti, au fost date 74 de sancţiuni în valoare de 26.000 lei, dintre care una pentru alcool, 42 pentru viteză, două pentru depăşiri neregulamentare, una pentru un şofer care nu purta centura de si­guranţă. De asemenea, au fost reţinute şapte permise de condu­cere, dintre care patru pentru viteză, două pentru depăşiri nere­gulamentare şi unul pentru consum de alcool.

Comentarii