Traficanţii care aduceau la Iaşi droguri de pe ruta Canada-Germania, arestaţi

luni, 25 ianuarie 2016, 02:56
1 MIN
 Traficanţii care aduceau la Iaşi droguri de pe ruta Canada-Germania, arestaţi

Tribunalul Iaşi a decis la finele săptămânii trecute să îi aresteze pe cei doi bărbaţi acuzaţi că au introdus droguri de risc în ţara noastră. Alin Bogdan Vintilă şi Adrian Neamţu vor petrece cel puţin 30 de zile în spatele gratiilor, dacă decizia privind arestarea va fi menţinută şi de Curtea de Apel Iaşi.

Cei doi au ajuns în vizorul autorităţilor după ce procurorii DIICOT l-au prins în flagrant pe Alin Bogdan Vintilă imediat după ce acesta primise stupefiante printr-o firmă de curierat internaţional. În colet se afla cantitatea de 500 de grame de canabis şi ajunsese în Iaşi pe ruta Canada-Germania.

„În urma efectuării percheziţiilor domiciliare la locuinţele inculpatului V.A.B au fost găsite importante sume băneşti în lei şi valută şi cantitatea de 10 grame canabis, iar la locuinţa inculpatului N.A a fost găsită şi ridicată cantitatea de 172 grame canabis, droguri de risc deţinute de inculpaţi în vederea comercializării pe piaţa ilicită de pe raza municipiului Iaşi“, au precizat reprezentanţii DIICOT.

Comentarii