N

Traficul greu va scos definitiv din oraş abia după ce Primăria şi Consiliul Judeţean îşi împart socotelile

N

miercuri, 04 iunie 2014, 01:50
1 MIN
 Traficul greu va scos definitiv din oraş abia după ce Primăria şi Consiliul Judeţean îşi împart socotelile

\N

Viceprimarul Mihai Chirica a declarat ieri că tirurile de pe bulevardul Nicolae Iorga vor fi mutate la Tehnopolis, după ce parcul tehnologic va trece în administrarea Primăriei.

Niciodată nu am discutat despre împărţirea managementului, ci despre împărţirea proprietăţii care automat atrage şi împărţirea managementului. Noi vrem să împărţim proprietăţile, în sensul că Tehnopolis să devină proprietatea municipiului Iaşi, iar Centrul expoziţional Moldova să devină proprietatea CJ“, a spus viceprimarul Chirica.

Conform edilului, actuala conducere de la Tehnopolis a întârziat mutarea activităţii de comisariatului vamal în CUG. Aceasta ar fi solicitat chirie pentru a primi în spaţiile de la Tehnopolis pe comisarii vamali care au refuzat să plătească din moment ce-şi desfăşoară activitatea în momentul de faţă în propriul sediu, fără chirie.

„Ne-am frânat din cauza atitudinii refractare a managementului de la Tehnopolis. Noi am spus ca dacă tot este această atitudine refractară, să împărţim acum astea odată că nu are rost să le tergiversăm. Noi am trimis deja adresă către CJ pentru împărţirea celor două patrimonii. Nu discutăm despre împărţirea de averi, vrem să facem linişte pe Nicolae Iorga. Actualul management solicită chirie, iar Direcţia pentru Accize şi Operaţiuni Vamale a spus că suportă costurile cu mutarea, cu reţelele de comunicaţii, dar nu chirie“, a declarat Mihai Chirica.

Comentarii