Trei absenţi în meciul de vineri

joi, 22 octombrie 2015, 01:43
2 MIN
 Trei absenţi în meciul de vineri

 Ţigănaşu, Ganea şi Onduku vor absenta în duelul cu echipa Concordia Chiajna, din etapa a doua a returului

 
 
În această seară, după un antrenament, fotbaliştii de la CSMS Iaşi vor intra în cantonamentul dinaintea meciului cu echipa Concordia Chiajna, din etapa a doua a returului Ligii I de fotbal. Pentru duelul cu ilfovenii, antrenorul Nicolo Napoli nu se va putea baza pe fotbaliştii care sunt accidentaţi de mai mult timp,  Alexandru Ţigănaşu, Liviu Ganea şi Gomo Onduku. “Din păcate, nu recuperăm niciun jucător pentru meciul cu Concordia. Ţigănaşu este cel mai aproape de a putea juca, însă nu va fi forţat, mai ales că el a avut probleme tocmai din cauză că a grăbit reintrarea. Ganea continuă şi el recuperarea, la fel şi Onduku. Nigerianul a revenit la Iaşi, după ce a lucrat o perioadă în Bucureţti, la clinica Ligii Profesioniste de Fotbal, însă el va mai absenta cel puţin două săptămâni” a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, care a adăugat: “În schimb, nu avem niciun suspendat, urmând a putea conta şi pe Ionuţ Voicu, căpitanul echipei ispăşindu-şi etapa de suspendare în duelul cu FC Voluntari”.
Şeful executivului ieşean s-a arătat optimist că echipa va obţine o nouă victorie. “Cu siguranţă, va fi mai greu decât în meciul din etapa trecută, cu FC Voluntari. Trebuie însă neapărat să câştigăm, nu luăm în calcul altă variantă. Mă bazez pe forma băieţilor şi pe faptul că succesul cu FC Voluntari le-a redat încrederea jucătorilor, care fusese afectată de seria de ghinioane şi de opt jocuri fără victorie”.
Preţul biletelor de intrare la meciul dintre CSMS şi Concordia este 10 lei, la peluze, sau 20 de lei, la tribunele A şi B. Tichetele vor fi distribuite astăzi, între orele 12:00 şi 20:00, la magazinul clubului din Iulius Mall, şi în ziua meciului, la casele din jurul stadionului.Confruntarea de mâine va începe la ora 18:00. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii