Un acuzat de spălare de bani coordonează filiala PNL Iaşi

joi, 01 septembrie 2016, 01:55
2 MIN
 Un acuzat de spălare de bani coordonează filiala PNL Iaşi

Filiala ieşeană a PNL are un nou coordonator. Biroul Permanent Naţional al partidului l-a desemnat pe vicepreşedintele PNL Dan Motreanu în funcţia de coordonator al filialei judeţene ieşene, rămasă fără conducător după demisia preşedintelui Marius Bodea.

„Pe Moldova există doi coordonatori, deputatul sucevean Ioan Bălan şi Motreanu. Până acum, coordonator pe Iaşi era Bălan. A fost înlocuit cu Motreanu. Nu s-a pus acum problema numirii unui preşedinte al filialei”, au precizat reprezentanţi ai partidului. Conform acestora, Motreanu va avea ca principală sarcină găsirea în următoarele două săptămâni a unui membru al PNL care să preia funcţia de preşedinte unic al filialei judeţene, să coordoneze constituirea echipei de conducere a filialei şi a propunerilor de candidaţi la viitoarele alegeri parlamentare din decembrie.

Contactat telefonic, preşedintele demisionar al PNL Iaşi a apreciat că înlocuirea lui Bălan cu Motreanu ar putea fi de bun augur. „Pe mine personal nu mă bucură, nu mă afectează, pentru că am renunţat la funcţie. Juridic, câtă vreme nu a fost numit un alt preşedinte al filialei, înseamnă că nu s-a dat curs cererii mele de demisie. Motreanu va avea de propus un preşedinte unic, dar acesta nu va fi Bodea. Nu-mi stă în fire să mă joc de-a demisia. Mă concentrez pe administraţie, nu pe politică”, a spus Bodea.

Anul trecut, Dan Motreanu, fost vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de spălare de bani într-un dosar privind o mită pentru finanţarea campaniei electorale din anul 2008. 

 

Comentarii