Un bărbat îşi „înşela” soţia cu fetiţa de 13 ani. Femeia a descoperit prezervative în pat

joi, 24 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 Un bărbat îşi „înşela” soţia cu fetiţa de 13 ani. Femeia a descoperit prezervative în pat

Părintele denaturat a fost dat de gol de prezervativele descoperite de soţie.

Caz şocant descoperit de procurori într-un sat din judeţul Iaşi. Un bărbat a fost arestat pentru 29 de zile după ce, timp de un an, a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa de 13 ani chiar în patul în care dormea cu nevasta. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au reţinut pe Dumitru Aldea în urmă cu două zile, iar acesta a fost ulterior încătuşat de instanţă.

Detalii descoperite de anchetatori în timpul anchetei sunt de-a dreptul terifiante. Potrivit acestora, victima de 13 ani era lovită şi ameninţată de tatăl său pentru a face sex cu el, agresiunile petrecându-se în timpul în care soţia bărbatului era plecată de acasă. Prima faptă s-a fi petrecut în toamna anului 2012, pe când minora avea doar 12 ani. A fost imposibil pentru anchetatori să afle cu exactitate numărul abuzurilor sexuale la care a fost supusă adolescenta, descrisă de anchetatori ca fiind micuţă de statură şi firavă.

Nevasta individului a fost cea care a aflat prin ce chin trece fiica ei. Iniţial, femeia a găsit prezervative rupte pe patul în care dormea cu soţul, şi a crezut că acesta o înşală. A luat decizia de a-l urmări, surprinzându-l la începutul acestei luni, imediat după ce acesta întreţinuse un raport sexual anal cu minora. A mers direct la Poliţie şi l-a reclamat. Fata a rămas traumatizată de experienţa groaznică prin care a trecut timp de un an. Dumitru Aldea este cercetat pentru viol în formă continuată asupra unei minore care nu a împlinit 15 ani.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii