Un descreierat şi-a violat o noapte întreagă fiica vitregă minoră

joi, 24 martie 2016, 02:52
2 MIN
 Un descreierat şi-a violat o noapte întreagă fiica vitregă minoră

Concubina acestuia îl lăsase în casă cu fata ei, elevă, pentru a pleca la muncă în Italia. Bărbatul de 32 de ani era căutat aseară de oamenii legii 

Un descreierat din comuna Ţibana este căutat de poliţişti pentru că şi-ar fi violat una dintre fiicele vitrege. Poliţiştii au fost sesizaţi de bunica copiilor despre faptul că una dintre nepoate, în vârstă de 14 ani, ar fi fost violată miercuri seara de către concubinul fiicei sale, care este plecată la muncă în Italia. Faptul ar fi avut loc pe fondul consumului de alcool. Miercuri seara, individul în vârstă de 32 de ani ar fi consumat cu un vecin o cantitate mare de alcool, apoi ar fi mers acasă şi şi-ar fi violat toată noaptea fiica vitregă. Individul creşte cu concubina sa, în vârstă de 35 de ani, cinci copii, însă femeia a făcut patru dintre ei cu un alt bărbat.

„Am auzit şi eu de la alţii că ar fi violat încă o fată din aceeaşi familie, de vreo 16 ani, care ar fi plecat acasă de ruşine, şi s-ar fi măritat. Tot din cauza lui. Concubina lui este la muncă în Italia“, a spus un localnic din satul Vadu Vejei. Poliţiştii l-au căutat pe individ în tot cursul zilei de ieri. „A spus că merge după femeie în Italia, că s-a săturat să aibă grijă de casă, şi că vrea să îi ceară socoteală pentru toate“, a mai spus un vecin. Poliţiştii au precizat că au deschis un dosar penal în acest caz. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), cele două minore vor fi consiliate de psihologii instituţiei, după ce poliţiştii vor termina cercetările lor. 

Ieri la amiază, minorele erau încă în atenţia acestora, psihologii urmând să se întâlnească ulterior cu copilele. Conform DGASPC, fetele se află în grija unui bunic, momentan, dar cel mai probabil vor fi preluate în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă al minorilor din Tătăraşi. „În funcţie de rezultatul anchetei asistentului social şi psihologilor noştri, vom stabili la o dată ulterioară dacă minorele vor fi preluate în regim de urgenţă din familie“, a arătat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt al DGASPC. (Andrei DÎSCĂ, Iulia CIUHU)

 

Comentarii