Un hoţ poate trăi şi o lună după o noapte în club

marți, 09 septembrie 2014, 01:56
2 MIN
 Un hoţ poate trăi şi o lună după o noapte în club

Cluburile din Iaşi au ajuns ţintele preferate ale hoţilor.

Două tinere venite în Iaşi să se distreze au rămas fără telefoanele mobile, pe care le ţineau pe un bar. Cele două telefoane au fost furate de un individ, poliţiştii găsind la el bunurile furate.

“La data de 7 septembrie, poliţiştii de la Secţia 3 au fost sesizaţi de către Claudia L., de 30 de ani, din Bucureşti, şi Andra B., de 27 de ani, din Prahova, despre faptul că în noaptea de 6 spre 7 septembrie, în jurul orei 2.45, în timp ce se aflau în incinta unui pub din municipiul Iaşi, persoane necunoscute au profitat de neatenţia lor şi le-au sustras de pe bar câte un telefon mobil, valoarea prejudiciului fiind de 6.000 de lei. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii, respectiv Ionuţ P., de 29 de ani, din municipiul Iaşi, care a fost condus la secţia de poliţie în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Victimă a hoţilor a căzut şi o ieşeancă, Monica N., de 46 de ani, care în seara zilei de 24 august, se afla într-un internet cafe, iar de pe masă i-a dispărut o tabletă în valoare de 1.000 de lei. “În aceeaşi zi, în urma cercetărilor, a fost identificat Alexandru S., de 23 de ani, din municipiul Iaşi. Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

 

 

Comentarii