Un moldovean, un francez şi un român i-au uimit pe poliţiştii de la frontiera Sculeni

marți, 28 iulie 2015, 13:21
1 MIN

Poliţiştii de la Vama Sculeni au fost surprinşi de modul în care un moldovean, un francez şi un român au reuşit să ascundă ţigările de contrabandă.

Luni după-amiaza, la ora 13:50, un moldovean a ajuns cu microbuzul Ford la frontieră. În roata maşinii a ticsit mii de ţigarete. Câteva ore mai târziu, un cetăţean francez a intrat în vamă cu un Nissan în interiorul căruia a ascuns şi el alte mii de ţigări. Nu după multă vreme, au autocar de pe ruta Chişinău-Braşov a oprit la Sculeni. Un pasager român avea o sacoşă plină de ţigarete.

"In baza profilului de risc, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a efectuat controale amanuntite asupra celor trei mijloace de transport, ocazie cu care au descoperit 14.120 tigarete, diferite marci, de provenienta R. Moldova, ascunse in roata de rezerva a microbuzului si in bagajele lui Ion G. si ale lui Adrian M. Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a celor trei barbati cu amenzi in valoare totala de 11.500 lei si a ridicarii in vederea confiscarii a tigaretelor in valoare totala de 4.133 lei", au precizat reprezentanţii ITPF Iaşi.  

 

Comentarii