Un nou meci la Chiajna

joi, 01 octombrie 2015, 01:43
3 MIN
 Un nou meci la Chiajna

CSMS va juca în optimile de finală ale Cupei pe terenul Concordiei n Bole şi Ţigănaşu se antrenează normal. Creţu, Mihalache, Golubovic şi Caparco vor vinde astăzi bilete de intrare la meciul cu Steaua, de sâmbătă

 

 
CSMS Iaşi a aflat ieri adversarul pe care-l va întâlni în optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Formaţia ieşeană, care a trecut în şaisprezecimi de ACS Berceni, după executarea loviturilor de departajare, va juca în faza amintită a competiţiei în deplasare, în compania grupării Concordia Chiajna. Meciul se va disputa la Chiajna, întrucât formaţia ilfoveană s-a clasat în urma ieşenilor, în campionatul trecut (locul XII, faţă de locul X).În campionat, Iaşul a învins pe Concordia, pe terenul din Ilfov, cu scorul de 1-0, graţie golului reuşit de Böle în minutul 6. Partida se va disputa la o dată care va fi stabilită ulterior, în perioada 27 – 29 octombrie. Ieşenii au anunţat că vor avea ca obiectiv bifarea unui nou succes la Chiajna. “Nu are relevanţă faptul că am învins în campionat. E un alt meci, o altă competiţie. Noi, însă, vom avea acelaşi obiectiv, victoria şi, implicit, calificarea în sferturile de finală ale unei competiţii de tradiţie în fotbalul românesc. Până la meciul de Cupă, ne concentrăm însă pe campionat şi pe prima partidă, cea cu Steaua, de sâmbătă” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.
Acesta a oferit veşti bune legate de starea lotului înaintea duelului cu echipa campioană: “Dintre fotbaliştii accidentaţi, ambii jucători de bandă stângă, Ţigănaşu şi Böle, au lucrat normal în ultima perioadă. Ei ne-au lipsit mult la ultimele meciuri, sperăm într-o reintrare a lor. Antrenorul Nicolo Napoli va decide însă în această privinţă, în funcţie şi de tonusul pe care cei doi îl au după absenţa mai lungă”. În ceea ce-i priveşte pe Liviu Ganea şi Gomo Onduku, ceilalţi jucători care au fost accidentaţi în ultima perioadă, Prunea a precizat că aceştia se tratează în continuare la Bucureşti, la clinica medicală înfiinţată de Liga Profesionistă de Fotbal.
În altă ordine de idei, reprezentanţii CSMS au anunţat că fanii care-şi vor achiziţiona astăzi bilete la meciul cu FC Steaua vor avea parte de o surpriză. “Joi, între orele 17:00 şi 18:00, la magazinul oficial al clubului, din Iulius Mall, vor vinde tichete de intrare la meciul cu Steaua, de sâmbătă, Alex Creţu şi Ovidiu Mihalache. Apoi, între orele 18:00 şi 19:00, vor face acelaşi lucru Bojan Golubovic şi Alessandru Caparco. Sperăm ca această acţiune să-i impulsioneze pe ieşeni să vină în număr cât mai mare la stadion şi să încurajeze echipa Iaşului” a anunţat Sergiu Melinte, manager marketing la CSMS.
 

 

 

Comentarii