Un poliţist beat mangă s-a răsturnat cu maşina de serviciu în câmp

miercuri, 27 august 2014, 13:52
1 MIN
 Un poliţist beat mangă s-a răsturnat cu maşina de serviciu în câmp

Un poliţist de la investigaţii criminale din judeţul Arad s-a răsturnat cu maşina de serviciu pe un câmp, miercuri, în autoturism fiind şi mama sa, care a fost rănită şi dusă la spital, iar în urma testării s-a stabilit că agentul era băut, având o alcoolemie de 1,05 la mie.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean dintre Ineu şi Arad, la ieşirea din localitatea Pâncota.

Câţiva martori au spus că autoturismul a ieşit brusc de pe şosea şi s-a rostogolit pe câmp, revenind pe roţi. Vehiculul a fost avariat, având inclusiv plafonul deformat, în timp ce girofarul a fost distrus.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, a declarat că bărbatul, care este de la Poliţia Rurală Sebiş, unde lucra la Investigaţii Criminale, a fost testat cu alcooltestul, stabilindu-se că avea o alcoolemie de 1,05 în aerul expirat, în timp ce legislaţia prevede infracţiune alcoolemia de peste 0,4 în aerul expirat.

Bărbatul, care nu a fost rănit, are 39 de ani şi lucrează de peste 15 ani în Poliţie. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, riscând să fie cercetat şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, poliţistul este cercetat şi disciplinar, având în vedere că o transporta la Arad pe mama sa cu autoturismul de serviciu, în timpul programului de lucru.

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost transportată femeia, spun că aceasta a fost rănită la claviculă şi urmează să fie investigată suplimentar.

Mediafax

 

Comentarii