Un prim contract în proiectul parcului industrial Leţcani

joi, 02 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Un prim contract în proiectul parcului industrial Leţcani

Consiliul Judeţean apasă pe accelerator în proiectul parcului industrial de la Leţcani. Instituţia a încheiat un contract în valoare de 119.000 lei pentru realizarea studiului de fezabilitate, a studiilor de teren şi a documentaţiei pentru obţinerea avizelor, acordurilor şi autorizaţiilor necesare. 

Spre deosebire de alte situaţii, CJ a preferat varianta unei achiziţii directe. „Interesul nostru este ca proiectul să devină realitate în cel mai scurt timp. Pentru studiul de fezabilitate a fost organizată iniţial o licitaţie, în urma căreia nu s-a reuşit însă încheierea unui contract. Legea ne permite să apelăm la achiziţia directă atunci când valoarea contractului este sub 130.000 de lei, cu condiţia respectării unei proporţii minime a achiziţiilor prin licitaţie în totalul cheltuielilor instituţiei. Ambele condiţii sunt îndeplinite, iar pentru celeritate s-a mers pe achiziţia directă“, a explicat purtătorul de cuvânt al CJ, Vlad Ciobanu.

Contractul a fost încheiat cu SC Into SRL Târgu Frumos, una din firmele participante la licitaţia organizată luna trecută. Documentaţiile solicitate de CJ urmează să fie realizat în cel mult 30 de zile de la data semnării contractului. 

Comentarii