Un singur absent la Ploieşti

joi, 29 octombrie 2015, 02:43
2 MIN
 Un singur absent la Ploieşti

 Ciucă este suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene. Ţigănaşu nu s-a reaccidentat la Chiajna, iar Ganea e apt de joc. Debutul lui Onduku ar putea să apară peste două săptămâni

 
 
După succesul obţinut marţi seara, la Chiajna, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, 2-1 în partida cu formaţia Concordia, CSMS Iaşi a început să pregătească confruntarea din etapa a XVI-a a campionatului, de sâmbătă, de la Ploieşti. Ieri dimineaţă, echipa coordonată de tehnicianul Nicolo Napoli a avut un antrenament lejer, la Snagov, acolo unde echipa stă încă de duminică. Moldovenii se vor pregăti în localitatea ilfoveană şi astăzi şi mâine dimineaţă, deplasarea spre Ploieşti urmând a fi făcută vineri seară. La disputa din Prahova, CSMS va avea un singur absent, Mădălin Ciucă fiind suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene. În schimb, Napoli va putea conta pe Ionuţ Voicu, fundaşul dreapta ispăşindu-şi în partida de Cupă, de la Chiajna, etapa de suspendare primită după eliminarea din ultima rundă disputată în Liga I, vinerea trecută, în duelul din Copou contra Concordiei. Şi jucătorii care au fost accidentaţi în ultima perioadă, Alexandru Ţigănaşu şi Liviu Ganea, sunt apţi de joc. Ţigănaşu, care a şi evoluat marţi, la Chiajna, după o absenţă de peste două luni, a dat emoţii şefilor Iaşului, el fiind schimbat pe finalul meciului de Cupă, după o lovitură încasată. Aceasta nu a lăsat urmări serioase, fundaşul stânga, care a ratat ultimele nouă jocuri din Liga I, fiind anunţat titular în duelul cu petroliştii.
În schimb, ceva emoţii sunt în legătură cu un alt jucător înlocuit în disputa de la Chiajna, Narcis Bădic, care a ieşit din joc din motive medicale. Bădic s-a resimţit ieri, însă oficialii Iaşului sunt optimişti că fotbalistul de bandă stângă va lucra astăzi normal şi va putea intra în meciul de sâmbătă.

În ceea ce-l priveşte pe Gomo Onduku, acesta continuă programul de recuperare, debutul nigerianului, care a fost achiziţionat accidentat, pe parcursul turului, urmând a avea loc, conform pronosticurilor actuale ale oficialilor ieşeni, în circa două săptămâni. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii