Valetul lui Costel Corduneanu, originar din Constanţa, pus sub control judiciar

vineri, 12 iunie 2015, 01:56
1 MIN
 Valetul lui Costel Corduneanu, originar din Constanţa, pus sub control judiciar

Acesta, originar din Constanţa, a fost prins cu arma la Vaslui.

Interlopul constănţean în maşina căruia s-a găsit o armă de foc ce ar fi urmat să ajungă la Costel Corduneanu rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată ieri, de judecătorii ieşeni, care au respins astfel o solicitare formulată de Ovidiu Ranzburg. Acesta este acuzat de contrabandă de arme după ce, la mijlocul lunii octombrie, a fost găsit cu un pistol în maşină pe raza judeţului Vaslui. Arma ar fi urmat să ajungă la Costel Corduneanu.

„În urma monitorizării specifice, în data de 15.10.2014, Ranzburg Ovidiu a fost prins în flagrant. Autoturismul cu care călătorea, îm­pre­ună cu inculpatul Iarcă Neculai (n.r., şo­ferul maşinii), a fost oprit în trafic de către organele de poliţie din cadrul IPJ Vaslui, fi­ind găsite un pistol revolver marca Astra Unceta Cadix seria R 205165 – de producţie spaniolă, şi muniţia aferentă (19 cartuşe de calibru 38 special – 9 mm)“, precizau pro­curorii.

La acea vreme, atât Costel Cordu­neanu, cât şi Ranzburg erau duşi cu propunere de arestare preventivă la Tribunal după ce procurorii DIICOT dispusese reţinerea. Judecătorii au respins însă, la acea vreme, propunerea de arestare.
 

Comentarii