Viceprim-ministrul Dragnea şi ministrul Justiţiei, aşteptaţi astăzi la inaugurarea noului Palat al Justiţiei

sâmbătă, 27 septembrie 2014, 08:59
1 MIN
 Viceprim-ministrul Dragnea şi ministrul Justiţiei, aşteptaţi astăzi la inaugurarea noului Palat al Justiţiei

Reprezentanţii Curţii de Apel Iaşi au anunţat că inaugurarea oficială a noului Palat de Justiţie, din Târgu Cucu, are loc astăzi, între orele 10 şi 13.

 Printre invitaţii care vor participa la eveniment se numără şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, precum şi şefi ai Consiliului Superior al Magistraturii, în frunte cu preşedintele acestei instituţii, Adrian Bordea. Oficialităţi locale şi judeţene sunt de asemenea aşteptate să participe la eveniment.

Este posibil ca şi premierul Victor Ponta, ce este aşteptat astăzi în Iaşi pentru a participa la nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita, să fie prezent la inaugurare.

„Cu acest prilej, între orele 10-13 va avea loc şi momentul inaugural al noului edificiu situat în Iaşi, strada Elena Doamna nr. 1A. Pentru publicul larg uşile noului Palat de Justiţie din Iaşi se vor deschide între orele 14-17, oferind astfel posibilitatea de a fi vizitate încăperile unde se desfăşoară zi de zi actul de justiţie“, au precizat reprezentanţii Curţii de Apel Iaşi.

Noul Palat de Justiţie a fost dat în folosinţă de pe 15 septembrie, atunci când judecătorii Curţii de Apel şi ai Tribunalului s-au mutat în noul imobil.

 

Comentarii