VIDEO: Sute de angajaţi au participat azi la Cross-ul Companiilor

duminică, 07 mai 2017, 14:09
2 MIN

Începând cu ora 10, de la Stadionul Emil Alexandrescu din Copou şi până aproape de Universitatea Al. Ioan Cuza, în jur de 300 de ieşeni au participat la Crosul Companiilor B2Run, organizat de Kick Off Events şi runner Club.

Indiferent de vârstă, angajaţii companiilor au alegat dus-întors pe traseul stabilit şi împrejmuit cu bandă de delimitare, cu scopul de a promova un stil de viaţă sănătos.

Cross-ul a fost împărţit în două etape, prima fiind proba individuală, iar de la ora 11 proba pe echipe, iar în jurul orei 13 a avut loc festivitatea de premiere.

“Crosul Companiilor Business2Run (B2Run)este o cursă de alergare cronometrată pe o distanta de 5-6 km destinată companiilor. Ceea ce face specială aceasta cursa este faptul că startul şi finish-ul sunt pe stadion. Limita de timp a fost calculata, în functie de lungimea traseului, la un ritm de 10min/km. În diferite puncte ale traseului de alergare au fost amplasaţi comisari de cursă (arbitri de traseu) care au supravegheat respectarea traseului şi a regulamentului de catre concurenţi. De asemenea, competiţia a beneficiat şi de asistenţă medicală pentru cazuri de accidentări”, au precizat organizatorii evenimentului.

Pentru buna desfăşurare a cross-ului, traficul a fost deviat de către poliţie, singurele mijloace de transport care au avut voie să circule pe Copou, pe distanţa pistei de alergare, fiind tramvaiele.

Comentarii