ADVERTORIAL

Vino să vezi noutățile celei de-a VII-a ediții a Târgului AGRALIM!

miercuri, 02 septembrie 2015, 01:51
2 MIN
 Vino să vezi noutățile celei de-a VII-a ediții a Târgului AGRALIM!

AGRALIM, târgul de tradiție dedicat fermierilor din Regiunea de Nord-Est,prezintă în perioada 3-6 septembrie, la Ferma Ezăreni, cele mai noi informații și tehnică agricolă performantă de la producători și dealeri autorizați din Italia, Germania, Olanda, Ungaria, Spania, Danemarca, SUA și România.

NOUTĂȚI AGRALIM, ediția 2015:

SPECTACOLE DE TEHNICĂ AGRICOLĂ sunt realizate în zilele de 3, 4, 5 și 6 septembrie de producători de renume, prezenți în expoziția AGRALIM și la demonstrațiile în câmp cu mărci consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT, Cat®, Fendt, Horsch, Valtra, Maschio Gaspardo, Case IH, Merlo, Lemken, Fella, Massey Ferguson, Laverda, Kverneland, Dieci și Mazzotti, Gregoire Besson, HE-VA, Monosem, Kuhn, Manip, Storti, Joskin, Gilibert, Hawe, Sulky,Tecnoma, Stoll si SIP, Horsch, Guttler ș.a.

Agri Alianța prezintă la AGRALIM noua gamă de Minipluguri Ovlac destinate lucrului la adâncime redusă, iar FARM TECH participă cu noile modele de încărcătoare articulate Schaeffer, de la 20CP la 157CP, pentru toate domeniile: agricol, silvic, construcții biogaz, domeniu public. Tractorul FASTRAC produs de JCB, va expus în premieră la AGRALIM de NHR AGROPARTNERS, importator autorizat pentru echipamente NEW HOLLAND din România. Cel mai nou utilajGüttler de prelucrat solul, GreenManager, utilajul pentru viță de vie, va fi de asemenea prezentat fermierilor.

PROGRAM AMPLU DE DEMONSTRAȚII în ferma EZĂRENI

Expoziția AGRALIM este completată de un program amplu de demonstrații: demonstrații cu utilaje agricole privind lucrările solului realizate de Agritehnica, General Leasing,  IPSO, General Leasing, Titan Machinery, Agri Alianța, Lantec Industries; demonstrații de erbicidare cu mașini pentru întreţinerea culturilor agricole de la Agritehnica, Agrifac Olanda și Agricola 96. Demonstrații cu utilaje de mici dimensiuni, mașini și echipamente de la Javier Camara, Lantec Industries și Toyota vor putea fi văzute zilnic la târgul AGRALIM.

PROGRAM DE VIZITARE: Joi, 3 septembrie: 9.00-17.00/ Vineri, 4 septembrie – Sâmbătă, 5 septembrie: 9.00-17.00; Duminică-6 septembrie: 9.00-16.00

Platforma Expozițională Agricolă ”AGRALIM” este amplasată la șoseaua de centură a Iașului, în Ferma Ezăreni a Stațiunii didactice U.S.A.M.V Iași, în comuna Miroslava (la 8 km de la Metro spre Vaslui și 12 km de centrul Iașului).

 

Comentarii