Wobay, capitol închis

marți, 26 ianuarie 2016, 02:43
2 MIN
 Wobay, capitol închis

 Preşedintele CSMS, Florin Prunea, a anunţat că jucătorul din Sierra Leone nu va mai veni la Iaşi. Tratativele cu Andrei Cristea continuă. Saric şi Ferrara nu au rupt gura târgului. CSMS a refuzat să-i cedeze pe Golubovic şi Caparco

 
 
 
Una dintre principalele ţinte de transfer ale CSMS Iaşi, Julius Wobay, a fost ratată. Jucătorul din Sierra Leone, cu care Iaşul a negociat încă de pe parcursul sezonului de toamnă, nu va juca în Copou în acest an. “Pista Wobay s-a închis. După mai multe runde de negocieri, stabilisem condiţii contractuale clare, rămăsese ca jucătorul să ajungă în cantonament şi să semneze cu noi. După ce a tot amânat sosirea în Antalya, spunând că are probleme cu viza, a cerut mai mulţi bani decât stabilisem iniţial, aşa că am renunţat la ideea de a-l achiziţiona” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea, care a afirmat că, în schimb, continuă negocierile cu Andrei Cristea: “La Andrei nu am făcut paşi înainte deoarece preşedintele de la Martina Franca nu vrea să rupă contractul, Cristea, care are mai mulţi bani de luat, fiind om de bază la ei. Aşteptăm şi săptămâna aceasta, sperăm în continuare ca jucătorul să-şi rezolve problemele şi să vină la noi”.
Şeful executivului ieşean s-a referit şi la fotbaliştii aflaţi în probe, Ante Saric şi Marco Ferrara: “În privinţa jucătorilor aflaţi în teste nu putem da un verdict. Saric şi Ferrara vor mai fi testaţi. Deocamdată, nu par că pot fi peste ceea ce avem în lot, însă vor mai fi urmăriţi. Poate au nevoie de o perioadă mai lungă de adaptare”.
Ţinând cont şi de faptul că nu a adus niciun jucător până acum, Iaşul nu va ceda vreun fotbalist. Caparco a fost înştiinţat încă o dată că nu va fi lăsat să plece, deşi portarul a primit o nouă ofertă, de la Timişoara, iar Golubovic rămâne netransferabil. “Şi în vacanţă, dar şi acum, în Turcia, am fost întrebaţi de diferiţi impresari de Golubovic, care a primit oferte de la mai multe echipe din ţară şi străinătate. Pe toţi i-am refuzat, avem mare nevoie de Bojan în sezonul de primăvară, care va fi foarte aspru” a mai precizat Prunea.
Ieri, fotbaliştii ieşeni au avut, pentru prima dată de la sosirea în Turcia, o jumătate de zi liberă, jucătorii ieşeni mergând în cursul după amiezii în oraşul Lara.

Începând de astăzi, se va reveni la ritmul de două antrenamente pe zi 

Comentarii