Zeci de posturi scoase la concurs în administraţia ieşeană. Patru sunt la Primăria Iaşi

luni, 29 iunie 2015, 01:52
2 MIN
 Zeci de posturi scoase la concurs în administraţia ieşeană. Patru sunt la Primăria Iaşi

Zeci de posturi în administraţia publică locală au fost scoase la concurs în ultima săptămână. Potrivit portalului guvernamental online posturi.gov.ro, mai multe instituţii publice au pus la dispoziţie 26 de locuri de muncă.

Unul dintre concursuri va avea loc la Primăria Iaşi, instituţie care vrea să angajeze patru inspectori de specialitate la Biroul Democraţie Participativă Locală. Data limită pentru depunerea dosarelor este 9 iulie, iar proba scrisă se va desfăşura pe 21 iulie. Angajări mai fac şi alte primării din judeţ precum Valea Lupului (inspector de specialitate la Compartimentul Urbanism), Şcheia (inspector principal), Cepleniţa (şef Birou Buget), Balş (paznic) şi Tomeşti (doi inspectori). Printre angajatori se numără şi instituţii de învăţământ superior. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” va încadra în muncă şase persoane (mecanizator, tehnicieni veterinari, electrican şi îngrijitor animale), în timp ce Universistatea Tehnică „Gh. Asachi” caută un inginer, un administrator de patrimoniu şi o îngrijitoare, iar Universitatea „Al.I. Cuza”, un administrator financiar.

La Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” se organizează un concurs în perioada 14 – 20 iulie pentru două posturi de bibliograf. O şansă de angajare este şi la Poliţia Locală, pentru un consilier debutant (probă scrisă pe 29 iulie). Alte instituţii care au mai anunţat concursuri în perioada următoare sunt Spitalul CFR, Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” şi Maternitatea „Cuza Vodă”, în contextul în care cele trei unităţi spitaliceşti pun fiecare la dispoziţie câte un post de asistent medical. Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort posturi.gov.ro.

 

Comentarii