92,2 kilometri in zece zile!

joi, 24 ianuarie 2013, 21:55
2 MIN
 92,2 kilometri in zece zile!

– Ciobi, mai e un singur antrenament la Slanic, asa ca, probabil, concluziile primului cantonament sunt deja trase.

– Intr-adevar. Vineri dimineata mai avem doar o alergare de 4 kilometri, dupa care baietii au liber pana luni, cand revenim in Copou. De aceea, pot sa spun deja ca stagiul de la Slanic a fost unul foarte bun. Si nu ma joc cu vorbele cand spun asta! Conditiile au fost foarte bune la toate capitolele, cazare, masa, refacere, sala de forta, trasee de alergare, baietii au raspuns foarte bine la tot ce le-am cerut. Nu am vazut nici un moft, chiar daca stiu pe pielea mea ca perioadele de cantonamente fizice sunt cele mai urate din viata de fotbalist.

– Ai contabilizat cat a alergat un jucator care a facut toate antrenamentele la Slanic?

– 88,2 kilometri fara cei patru de vineri! In plus, cinci din cele 23 de sedinte pe care le-am efectuat pana in aceasta seara au fost in sala de forta, pentru ca acest stagiu a fost concentrat pe latura fizica.

– Problemele medicale aparute au fost deranjante?

– Cu exceptia lui Onofras, care a lucrat mult timp separat, din cauza unei tendinite la genunchi, pot spune ca toata lumea a fost apta din punct de vedere medical. Bine, au fost cateva zile in care n-au lucrat Petrovic, Tiganasu ori Straton, insa problemele nu au fost majore.

– Toata lumea a facut fata ritmului cerut?

– La copii si la jucatorii veniti de la Pascani s-au simtit unele neajunsuri, insa ele sunt normale, tinand cont de context. Oricum, toti au fost ambitiosi, au incercat sa se autodepaseasca.

– Cum s-au reintegrat Badic si Gado, care nu au evoluat in tur?

– Spre satisfactia mea, au recuperat deficitul care-i separa de colegi. In aceeasi situatie s-au aflat si Petrovic si Keita, care au inceput separat de lot, pentru ca reveneau dupa accidentari.

– Cand vei cuantifica progresul fizic obtinut dupa acest cantonament?

– La revenirea acasa, vom repeta testele pe care le-am dat inainte de plecarea la Slanic. Oricum, este evident, tinand cont de unii parametri, ca saltul este consistent.

– Cum arata programul zilelor urmatoare?

– Luni, la pranz, reluam pregatirea in Copou. Marti, avem doua antrenamente, miercuri jucam cu  echipa din Pascani, joi facem un antrenament, apoi plecam la Bucuresti. Vineri e zborul spre Antalya, unde facem al doilea cantonament al iernii, care se termina pe 15 februarie.

– Cati jucatori iei in Antalya?

– Dintre cei 31 care au fost la Slanic raman, in principiu, 25. Lotul care face deplasarea il voi definitiva dupa testul de miercuri. In plus, s-ar putea sa mai apara doi-trei jucatori noi saptamana viitoare.

– Mitic si Moutinho, ultimul devenit si el jucator liber, despre care toata lumea spune ca au batut palma cu CSMS? Poate si Mihalache, care nu s-a inteles  cu Ceahlaul inca?

– Transferurile sunt treaba conducerii, care mi-a comunicat ca e optimista, cel putin in ceea ce-i priveste pe cei doi de la Severin. Sa vedem ce se va intampla zilele urmatoare.

Comentarii