A venit seful

miercuri, 17 ianuarie 2007, 21:55
2 MIN
 A venit seful

Politehnica Iasi a intrat, de ieri, intr-un cantonament ce va dura pina la finele saptaminii viitoare. La finalul sedintei de pregatire de dimineata, antrenorul Ionut Popa a acordat "Ziarului de Iasi" un interviu in care a presarat destule replici neconventionale.

Vin fiert, nu bere!
– Domnule Popa, cum e prima zi de munca in 2007?
– Calduroasa!
– Si la propriu si la figurat?
– Da. Si temperatura a fost ridicata si lumea m-a primit bine.
– Chiar si jucatorii, pe care i-ati alergat serios?
– Da’ de unde i-am alergat… Au avut dimineata doar doua serii a 3200 de metri… In plus, le-am dat si o pauza de zece minute intre ele!
– Care a fost primul lucru pe care vi l-au spus cind v-ati vazut?
– M-au intrebat cind le dau berea de Sfintul Ion!
– Cine a avut curajul sa va intrebe?
– Domnul Ciobanu si domnul Iurisniti! Si Tincu cred ca a gindit la fel, insa nu a avut curajul sa spuna. Mi-am dat seama dupa mimica fetei.
– Si le dati berea?
– Le dau o cana de vin fiert dupa masa de seara, pentru a dormi mai bine. Au cam strimbat din nas, spunind ca vinul fiert se bea doar cind e zapada, insa trebuie sa se conformeze.

"A intinerit bucatareasa"
– Ce program ati stabilit pentru perioada de pregatire centralizata?
– In primul rind vreau sa precizez ca i-am gasit pe baieti destul de bine, fiind readaptati cu efortul. In urmatoarea perioada vor avea doua antrenamente zilnice: dimineata – fizic, dupa amiaza – complex. Daca nu apar lucruri neprevazute, duminica le dau liber, pentru ca am incredere in profesionalismul lor.
– Cind veti da verdictul vizavi de strainii aflati in probe?
– Pina la finalul cantonamentului, cel mai probabil dupa testele cu Timisoara, cu care s-ar putea sa jucam pe 23 ianuarie si cu Romanul, de pe 25. Acum acumulam, apoi modelam, vedem ce-o iesi.
– Naidin, Ilie?
– Naidin, care se pregateste cu Poli Timisoara II, e cautat si de alte echipe, insa cu toate ca acestea vorbesc foarte urit de noi, el tot la Iasi vrea sa vina. Ramine de clarificat situatia lui contractuala, lucru ce sper sa se intimple saptamina viitoare. In ceea ce-l priveste pe Ilie, sint gata sa-l ajut si sa fac o exceptie vizavi de politica mea, ce nu agreaza jucatori imprumutati. Trebuie insa sa-mi vina gratis un an si jumatate. Hai, un an! In caz contrar, ii doresc succes in alta parte, insa cred ca daca nu se va intoarce acasa in acest moment, o termina cu fotbalul!
– Altfel, ce noutati ati gasit in Copou dupa aproape o luna de absenta?
– Nici iarba nu a crescut cit am lipsit eu! In schimb, bucatareasa noastra pare ca a mai intinerit! Mincarea, insa, o face la fel de buna.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii