A venit vacanta!

marți, 29 noiembrie 2011, 21:38
2 MIN
 A venit vacanta!

Ultimul antrenament al anului la CSMS Iasi a avut loc ieri dimineata, jucatorii ieseni intrind apoi in vacanta. Tinind cont de faptul ca perioada de inactivitate este lunga, pina pe 15 ianuarie, fotbalistii au primit, la plecare, un program din partea antrenorului Ionut Popa. Tehnicianul a recomandat elevilor sai sa efectueze doua antrenamente saptaminal pina la revenirea la pregatiri.

Ziua de ieri a fost la fel de tensionata ca si majoritatea celor de pe parcursul turului. Cum conducerea clubului a decis sa achite salariile pe luna octombrie si o prima, pentru victoria cu Farul Constanta, doar jucatorilor pe care se va conta in retur, ceilalti componenti ai lotului s-au razvratit. "Nu e normal ca unii sa primeasca salariul, iar altii – nu. Cred ca urmaresc sa ma forteze sa plec. Aceeasi parere o au si citiva dintre colegii care se afla in aceeasi situatie. Lucrurile nu vor ramine insa asa, pentru ca fiecare are un contract clar" a spus unul dintre fotbalistii sariti de la plata.

Reamintim, pe lista neagra a CSMS se afla accidentatii Daniel Orac si Marin Vatavu precum si Sergiu Dani, Anatolie Boestean, Laurentiu Florea, Paul Catalin Tincu, Sascha Marinkovic, Natanael Paval, Ionut Bilba, Bogdan Aldea, Adrian Nalati, Vasile Ghindaru si Bogdan Ghiceanu. Ultimii trei au ceva sanse de a juca si in retur la Iasi, ultimul cuvint in aceasta directie urmind sa-l aiba primarul Iasului, Gheorghe Nichita, care-i apreciaza pe fotbalistii amintiti.

Nici jucatorii pe care Iasul va conta la anul nu au plecat in vacanta multumiti suta la suta, pentru ca nimeni nu le-a spus cind vor fi achitate chiriile restante (exista cazuri cu patru luni intirziere la acest capitol!) si bonusurile pentru prezenta in jocurile oficiale, nici un astfel de bonus nefiind platit de la inceputul sezonului. Drept urmare, exista destule cazuri de jucatori care, ca urmare a restantelor amintite, mai au de incasat sume apropiate de nivelul a doua salarii lunare.

Comentarii