Adrian Mutu s-a autosuspendat pana pe 19 aprilie

duminică, 04 aprilie 2010, 15:20
1 MIN
 Adrian Mutu s-a autosuspendat pana pe 19 aprilie

Adrian Mutu a decis sa se autosuspende, dupa ce suspendarea provizorie dictata contra sa de Coni a expirat pe 31 martie.

Potrivit Corriere dello Sport – Stadio, citat de www.calcionews24.com, fotbalistul roman a trimis, prin intermediul avocatului Paolo Rodella, un document prin care anunta Federatia Italiana de Fotbal, Agentia Mondiala Antidoping, Tribunalul Italian Antidoping si FIFA ca se autosuspenda pana pe 19 aprilie, cand a fost stabilit urmatorul termen in procesul intentat impotriva sa pentru dopaj, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

Suspendarea provizorie dictata de Coni imediat dupa ce romanul a fost depistat pozitiv a expirat, potrivit presei italiene, pe 31 martie, iar gestul atacantului Fiorentinei se doreste a fi o dovada a bunelor sale intentii.

Adrian Mutu va fi audiat de Tribunalul Italian Antidoping pe 19 aprilie. El se afla in centrul unu nou scandal de dopaj, al doilea din cariera sa dupa episodul "cocaina" din perioada Chelsea, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina in urma a doua controale antidoping la care a fost supus in luna ianuarie.

Procurorul antidoping al Comitetului Olimpic National Italian (Coni) a cerut ca Mutu sa fie suspendat un an in urma acestei abateri. Totusi, fotbalistul roman si avocatii sai spera sa obtina o sanctiune mai usoara, avand in vedere ca apararea este construita in jurul faptului ca sibutramina a ajuns in organismul atacantului prin intermediul unor pastile de slabit pe al caror prospect scria ca ar fi fost suta la suta naturale. (Realitatea.net)

Comentarii