Alba-neagra la comisii

joi, 10 noiembrie 2011, 21:44
2 MIN
 Alba-neagra la comisii

Verdictul in litigiul dintre FC Snagov si CSMS Iasi, aparut dupa meciul direct din etapa a IV-a a Ligii a II-a de fotbal, nu s-a anuntat nici ieri, asa cum se anuntase saptamina trecuta. Informatia a fost prezentata de Constantin Anghelache, vicepresedintele Comitetului Director al clubului iesean: "Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal ne-a anuntat saptamina trecuta ca la sedinta din aceasta saptamina va comunica decizia in cazul Snagov – Iasi. Astazi (n.r. – ieri) am fost anuntati ca hotarirea va fi anuntata vineri dimineata, deoarece comisia a avut de analizat mai multe cazuri complicate" a spus Anghelache cu putin timp inainte de inchiderea editiei. Oficialul iesean s-a aratat insa sceptic in privinta cistigarii cazului de catre CSMS: "Desi avem dreptate, nu prea imi place ce se intimpla. Optimismul pe care-l aveam s-a mai pierdut" a spus Anghelache.

Reamintim, la sfirsitul meciului FC Snagov – CSMS Iasi, oaspetii au depus o contestatie, considerind ca gazdele au folosit, pe parcursul partidei, patru jucatori extracomunitari in acelasi timp, cu unul mai mult decit permite regulamentul. Memoriul a fost analizat de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, care, dupa cinci termene, a hotarit pastrarea rezultatului inregistrat pe teren, 0-0. Iasul a facut recurs, consisderind ca documentele pe baza carora Snagovul a cistigat nu sint suficiente pentru a proba faptul ca portarul ilfovenilor, israelianul Baruch, are si cetatenie romana.

Altfel, delegatia CSMS Iasi cu care va fi abordat meciul de simbata, de la Navodari, cu Sageata, din etapa a XIII-a, a ajuns aseara, la Constanta, dupa un drum de aproape noua ore, facut cu autorarul. Astazi, antrenorul iesenilor, Ionut Popa, a programat un antrenament in orasul de la malul Marii Negre. Partida dintre Sageata si CSMS, care e programata a incepe miine, la ora 11:00, va fi transmisa in direct de doua televiziuni, GSP TV si Neptun TV.

Comentarii