Alta etapa, alt chin

vineri, 29 februarie 2008, 21:53
1 MIN
 Alta etapa, alt chin

Chinurile echipei iesene de baschet feminin in acest retur s-ar putea sa ia sfirsit astazi odata cu disputarea partidei cu una dintre candidatele la titlul national.

Dupa ce miercuri iesencele lui Gabi Mihailescu au facut eforturi sa iasa basma curata din confruntarea cu vicecampioana ICIM Arad, misiunea lor se anunta la fel de dificila astazi cu o echipa pe val. Invingatoare clara in ambele confruntari din acest sezon (100-43 in tur si 80-44 in meciul din Cupa Romaniei), gazdele sint pe cai mari in aceasta primavara si cel mai bun exemplu este tocmai succesul obtinut pe terenul liderului aradean.

In fata taifunului format din Brosovszky, Toma, Cazac, Iaroska, Diatta, Vass si Ambrus, oaspetele par victime sigure si le va fi cu atit mai greu cu cit se prezinta tot fara doua titulare clasice: Suetina (a carui sejur la Chisinau s-a prelungit) si Panait (care a ramas in continuare la Galati pentru a pregati partidele turneului semifinal de junioare).

Celelalte partide ale etapei: Teleorman Alexandria – CET Govora, ICIM Arad – Unirea Dej, Rapid Bucuresti – Municipal Tirgoviste, CSM Oradea – U-TCRE Cluj, Olimpia Bucuresti – Sportul Studentesc Bucuresti.

Comentarii