Amical cu Bacaul

marți, 06 iulie 2004, 23:00
1 MIN
 Amical cu Bacaul

Poli Unirea Iasi pune astazi punct cantonamentului de la Cimpulung Moldovenesc, in drum spre casa urmind a disputa, incepind cu ora 17, un meci amical, la Roman, cu FCM Bacau. Locatia disputarii acestui test a fost schimbata in doua rinduri, solutia finala avantajind insa pe toata lumea.
Joi dimineata, trupa lui Vasile Simionas se va antrena in Copou, seara urmind a pleca in Republica Moldova pentru meciul amical de vineri, pe care nou-promovata in prima liga il va disputa la Tiraspol, in nocturna, in compania campioanei Republicii Moldova, Serif.
La aceste teste, moldovenii conteaza si pe Romulus Miclea, jucatorul de banda dreapta a Universitatii Craiova urmind a fi imprumutat un an in Copou, iesenii avind apoi prioritate la cumpararea fotbalistului. Pentru asigurarea serviciilor lui Miclea in sezonul viitor, Poli va plati Universitatii 7000 de dolari. Iesenii continua sa tatoneze si alte piste privind aducerea unor alti jucatori, in calcule putind intra romascanii Beceru si Basascu.
Altfel, negocierile privind transferul internationalului de tineret iesean Adrian Cristea au intrat in impas. Dupa ce a purtat discutii cu Dinamo, Rapid si Steaua, Poli a anuntat ca nu a ajuns la vreun acord cu nici unul din aceste cluburi, fotbalistul continuind sa se pregateasca alaturi de echipa care l-a format. La ora actuala, cea mai buna oferta vine de la Rapid (225 000 de dolari si 50% dintr-un transfer ulterior), Iasul cerind, in plus, dezlegarile lui Constantin si Rauta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii