Ape tulburi in Copou

luni, 30 august 1999, 23:00
2 MIN
 Ape tulburi in Copou

Infringerea suferita simbata de FCM Poli Iasi in fata "suferindei" Chindia Tirgoviste a dus la intrarea echipei din Copou in zona nisipurilor miscatoare a clasamentului (cit de bine sintetizeaza situatia de la Poli aceasta expresie de acum demodata!). Seismul a aparut la capatul unui meci in care iesenii nu s-au regasit din nou, jucind destul de steril, dominarea teritoriala nefiind urmata si de ocazii de gol.
Singurul jucator care a corespuns aproape in totalitate si a incercat sa traga echipa in fata a fost Matinca, care a facut cel mai bun joc al lui de la venirea in Iasi. Din pacate pentru gazde, eforturile dispecerului nu au fost sutinute de coechipieri. Dobrea a stat prea in centru neavind astfel posibilitatea de a-si plasa sprinturile sale ucigatoare, Onofras nereusind nici el prea multe lucruri, irosind in plus si marea ocazie de a "inchide" meciul in minutul 90. Linia mediana a scirtiit mai ales pe flancuri, acolo unde Caunei si inlocuitorul sau, Ciocoiu nu au existat pe dreapta, primul fiind privit in tribuna ca un fel de Brutus pentru antrenorul care l-a crescut si i-a dat mereu incredere. Nici pe stinga lucrurile nu au stat mai bine, Ionescu in prima repriza confirmind pasa proasta in care se afla de mai mult timp in timp ce reusitele lui Chiper din ofensiva au fost suplimentate de unele gafe in aparare.
Ajuns spre "spate" aici lucrurile au mers destul de bine (in ciuda jocului totusi mediocru a fundasilor laterali, Gavrilescu, Urdaru si in repriza secunda Ionescu) pina in prelungiri cind, fara Petrache in mijlocul apararii, au aparut bulevarde, fundasului de marcaj eliminat neluindu-i nimeni locul (de ce?) in dispozitivul defensiv. Mai mult, desi in inferioritate numerica si avind 10 minute pina la final, gazdele au atacat cu foarte multi jucatori nepunind pe primul plan, asa cum ar fi fost normal, apararea acolo unde Dragoi, a imbarcat destul de bine haina de libero.
Ieri, la antrenamentul de dimineata, condus pina la discutarea de catre conducere a cererii de demisie (care va avea loc dupa meciul de la Pascani) tot de antrenorul Mihai Danila, alaturi de Marian Moldovan, urmele infringerii erau vizibile, cu unele exceptii, la toti jucatorii care realizau probabil ca situatia in care a ajuns Poli este critica.
Aseara s-a hotarit numirea lui Emil Lupulescu in functia de presedinte al FCM Poli. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii