Armata nu e cu Poli

duminică, 11 iulie 1999, 23:00
2 MIN
 Armata nu e cu Poli

Duminica dimineata, pe un teren imbibat cu apa si pe o vreme cu reprize de ploaie intermitente, FCM Poli Iasi a disputat cel de-al doilea amical al perioadei de pregatire centralizate pe care o desfasoara la Tirgu Neamt. Adversara, ASA Tirgu Mures s-a dovedit o echipa mult mai omgena, si s-a impus cu 2-0 (0-0) prin golurile inscrise de Cioloboc (’67) si Somfalean (’82). "Golurile le-am primit atunci cind am efectuat schimbarile. Muresenii, care joaca de foarte mult timp impreuna si au inceput pregatirile mai devreme s-au impus tocmai datorita acestor factori" ne-a declarat directorul tehnic Leonida Antohi, cel care ne-a oferit si amanuntele legate de meci.
Poli a inceput in formula Cimpeanu – Paraschiv, Urdaru, Petrache – Gavrilescu, Cotan, Dragoi, Caunei, Cantea – Dobrea, Sandu, pentru ca dupa pauza sa mai evolueze portarul Moraru iar in cimp Gheban, Chiper, Ancuta, Onut si Ciocoiu. Rudac s-a intors deja acasa datorita unei accidentari iar Ilie, Onofras si Brighiu nu au fost utilizati datorita unor probleme medicale dupa spusele lui Antohi.
In ceea ce-i priveste pe jucatorii care au plecat de la Iasi, este aproape sigura trecerea lui Cojocaru la NC Foresta, daca se va ajunge la o intelegere intre parti, "grila" fiind de 28 milioane de lei insa fotbalistul mai are trei ani contract cu Poli. Referitor la situatia sa, Cojocaru ne-a declarat: "M-a deranjat ceea ce a aparut prin presa, cum ca eu as fi dezertor. Nu stiu cine a vrut sa acrediteze aceasta idee insa eu am avut acordul scris al profesorului Antohi sa ma pregatesc cu sucevenii in conditiile in care duminica trecuta nici nu stiam daca Poli va putea sa plece in cantonament. In ceea ce priveste decizia mea de a pleca la Suceava, aceasta nu se producea daca lucrurile erau clare la Iasi. Oricum, pot oricind sa devin jucator liber si deci nu cred ca cineva va cere mai mult decit grila pe mine. Nu vreau insa sa se ajunga aici si sper ca partile sa se inteleaga amiabil".
In alta ordine de idei, criza de atacanti de la Poli ar putea fi rezolvata prin revenirea la Iasi a lui George Serban. (Ovidiu MINEA)

Comentarii