„Avem forta de a bate simbata!”

miercuri, 13 mai 2009, 20:27
3 MIN
 „Avem forta de a bate simbata!”

 

– Domnule presedinte, ati trasat echipei vreun obiectiv legat de puncte pentru aceste ultime etape?

– Nu am spus ca trebuie sa obtinem un numar exact de puncte, insa obiectivul nostru este sa fim salvati matematic de la retrogradare cit mai repede. Ne dorim, daca se poate, ca in ultimele etape sa jucam doar pentru a obtine un loc mai bun in clasament.

– Stiti ca aveti nevoie de trei victorii consecutive in urmatoarele meciuri pentru a nu avea emotii in ultima etapa, indiferent de rezultatele din celelalte partide…

– Da, ne-am facut si noi o multime de calcule. Eu sper sa obtinem toate punctele pina la sfirsitul campionatului si sa ne clasam cit mai sus! Acum, insa, sintem concentrati suta la suta la partida de simbata, cu Gaz Metan Medias.

– Care e pulsul la Poli inaintea acestui meci?

– Este un climat de incredere, alimentat si de rezultatele bune din ultimele meciuri. Eu cred ca avem forta de a bate simbata. Ma bazez si pe forta echipei, dar si pe faptul ca vom avea parte de un sprijin consistent din tribune, mai ales ca am lasat intrarea libera.

– Credeti ca va fi plin stadionul?

– Eu asa sper. In cel mai rau caz, cred ca vor fi noua mii de oameni, cum a fost cu Bistrita, cind intrarea a fost libera doar la peluze.

– Cei de la Gaz Metan au cerut arbitri straini la meci, CCA l-a delegat pe Deaconu. Cum comentati acest lucru?

– Noi ne-am mai spus punctul de vedere pe aceasta tema, avem incredere in arbitrii romani, chiar daca uneori am mai avut si de suferit. Nu aveam nimic impotriva nici daca veneau arbitri straini de calitate. Important este ca arbitrul sa fie impartial, sa nu apara greseli mari si echipa noastra sa fie concentrata si sa cistige pe teren.

– Credeti ca acea cerere a Mediasului legata de arbitri a facut parte dintr-un razboi psihologic?

– Mi-ar placea sa cred ca nu.

– Sa revenim la Politehnica. Ati luat masuri speciale pentru acest meci?

– Cu exceptia faptului ca se intra in cantonament cu doua zile mai devreme, la motelul Bucium, asa cum am facut si inaintea partidei cu Argesul, nu. Echipa a facut antrenament in fiecare zi a saptaminii la ora jocului, imbucurator fiind faptul ca toti jucatorii de baza sint apti, neexistind nici o suspendare sau accidentare. Singurul jucator cu probleme medicale, in afara lui Palimaru, care e accidentat, e Adrian Ilie, ce ramine incert.

– Riscati un pronostic?

– Eu imi doresc sa cistigam la o diferenta de doua goluri, avind astfel si avantajul meciurilor directe, pentru ca in tur am pierdut cu 0-1. Sper sa si iasa acest lucru.

Mediesenii n-au incredere in Deaconu

Conducerea gruparii Gaz Metan Medias este nemultumita ca meciul cu Poli Iasi, din etapa a XXXI-a a Ligii I, nu va fi arbitrat de o brigada straina, asa cum ceruse. In plus directorul general al clubului, Ioan Horoba, a declarat ca nu are incredere in arbitrul delegat, Alexandru Deaconu. "Am avut o discutie foarte aprinsa cu presedintele interimar al CCA, Ioan Igna, in care i-am reprosat faptul ca, desi ne-a fost acceptata cererea pentru arbitri straini, vom fi arbitrati tot de un roman la Iasi. Ne-a spus ca timpul a fost prea scurt si ne-a promis ca la jocurile cu Gloria Bistrita si Farul Constanta vor fi brigazi straine", a declarat, pentru NewsIn, directorul general al echipei din Medias.

Oficialul de la  Gaz Metan a mai spus ca nu are incredere in centralul Alexandru Deaconu. "Ne-a arbitrat si la meciul de la Tirgu Jiu, unde a tolerat jocul dur al gazdelor si tragerile de timp ale copiilor de mingi, care intirziau in permanenta reluarea partidei", si-a motivat Horoba declaratia facuta. Acesta a mai sustinut ca membrii CCA l-au asigurat ca vor avea o discutie cu intreaga brigada care va oficia la partida Poli Iasi-Gaz Metan Medias. "Mi s-a promis ca vor fi avertizati sa arbitreze corect, pentru ca altfel vor avea de suferit", a explicat Horoba.

Comentarii