Blestemul accidentarilor

joi, 28 iulie 2005, 23:00
2 MIN
 Blestemul accidentarilor

Poli Unirea Iasi a disputat ieri primul meci pe teren propriu de dupa finele sezonului trecut. Jucata, spre nemultumirea unor spectatori, pe terenul II din Copou (pentru menajarea arenei centrale) partida cu Tiligul Tiraspol s-a incheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-0 (1-0). Scorul este inselator, moldovenii de peste Prut dind o replica dirza, in ciuda limitelor tehnice. De altfel, Tiligul a fost la un pas de a egala in repriza secunda, cind scorul era la fel ca in minutul 21 (1-0), atunci cind Ciubancan a transformat o lovitura libera de la 20 metri. Desprinderea s-a realizat pe final, cind Bogdanovic a reusit o dubla, in minutele 87 si 90^2.
La final, antrenorul iesenilor, Ionut Popa era foarte suparat, in clubul accidentatilor, compusi din Onofras, Arhire si Bernard intrind si nou-venitul Saric. Intrat la pauza, croato-argentinianul a jucat doar 18 minute, el parasind terenul pe targa, medicii suspectindu-l chiar de ruptura de menisc! Un alt jucator de baza ce a lipsit ieri a fost Radu Ciobanu, plecat la Bacau pentru a-si rezolva transferul.
Apropo de acest aspect, ieri, Poli a semnat actele de transfer ale lui Bogdan Vrajitoarea, proprietarul jucatorului ce a evoluat in sezonul trecut la FC Arges, Gigi Netoiu, urmind a incasa 50 000 $ in termen de un an.
De mentionat ca la Tiligul, pregatit de cunoscutul fost fotbalist al URSS, Igor Dobrovolski, au evoluat o multime de fosti jucatori ieseni: Florin Croitoru si Marius Dulcianu, ale caror transferuri in Republica Moldova s-au negociat aseara, Daniel Baston si (surpriza!) liberoul lui Poli din 1995, Vasile Apachitei, eliberat recent din inchisoare, ultimii doi fiind in probe.
Poli a evoluat in formula: Branet (Marc; Plesca) – Toma (Beceru), Onut, Ilie, Bordeanu (Raponi) – Mitruc (Miclea), Gavatorta, Ciubancan (Saric; Bogdanovic), Rednic – Vrajitoarea (Stanciu), Bilba (Pacurar). (Ovidiu MINEA)

Comentarii