Campeanu, imperial!

joi, 07 mai 1998, 23:00
2 MIN
 Campeanu, imperial!

Faptul ca iesenii au jucat cu foarte mare ambitie incurcind serios calculele plopenarilor este considerat normal de presedintele Politehnicii, Leonida Antohi: "Pe acest final de campionat vom vedea pe cine ne vom putea baza in sezonul urmator. Sita cerne si, de aceea, fiecare dintre jucatorii tineri joaca la sacrificiu."
Campeanu a aparat din nou excelent aducindu-si o importanta contributie la egalul obtinut. Un alt jucator experimentat, Ambrosie, a fost "fermentul" atacului iesean chiar daca nu a fost ajutat de Paun.
Desi Cotan a avut o evolutie peste media ultimelor partide, fostul antrenor al Politehnicii, Constantin Moldoveanu, s-a aratat dezamagit de modul in care arata dispecerul iesean. "Daca se mai ingrasa putin nu o sa mai intrebe nici o echipa de el" a spus actualul antrenor al Petrolului Ploiesti.
Tot tehnicianul amintit l-a laudat pe Caunei (care a jucat 25 de minute cu piciorul singerind abundent) pentru devotamentul sau. "Daniele, soldatul rus moare dar nu se preda!" i-a spus C. Moldoveanu fostului sau elev.
Tinerii jucatori au evoluat, totusi, sub ceea ce pot. Gavrilescu, revenit dupa o indelugata accidentare, a dat senzatia ca se sufoca in prima repriza, Rudac, excelent in prima parte a meciului, si-a pierdut luciditatea dupa pauza, "neiertatorul" Grigorie a mai "iertat" cite ceva, iar Ionescu nu a reusit mai nimic. Intrati in repriza secunda Onut si Ciocoiu nu au impresionat primul avind insa meritul de a nu fi irosit clara ocazie de gol pe care a avut-o. Peste toate insa, la toti s-a vazut o vointa si o daruire exemplara.
Inexplicabila ramine neincercarea talentatului Filip, fost titular cert al nationalei de juniori.
O alta "buba" in jocul de la Plopeni a fost neanihilarea lui Savu care a trimis nu mai putin de 5 (!) lovituri de cap periculoase.
La 5 minute dupa meciul pe care l-a arbitrat la Filipesti in "C" Paraschiv l-a sunat pe presedintele L. Antohi pentru a afla ce au facut coechiperii sai.
Desi M. Alexa, patronul societatii Prod Alex, membru in CA al clubului, a vrut, dupa meci, sa ofere o bere jucatorilor, presedintele L. Antohi a spus ca "obositi cum sint, copiii cad imediat si apoi au meci greu simbata! Lasati-o pe alta data!" (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii