„Canguri” schiopi

miercuri, 25 august 2004, 23:00
2 MIN
 „Canguri” schiopi

Sperantele antrenorului lui Poli Unirea Iasi, Vasile Simionas, de a da lovitura cu unul din cei doi jucatori australieni adusi la probe s-au sfarimat in mii de cioburi dupa chiar prima testare a lui Josh Mitchell si Daniel Rocco. Utilizati in amicalul de ieri dimineata, din Copou, cu „satelitul” din divizia C, „cangurii” au dezamagit total, facindu-l pe tehnicianul iesean sa declare: „Sint departe de ce ma asteptam. La cum se prezinta acum nu pot juca nici in divizia B! Au invocat tot felul de motive, oboseala sau neadaptarea la fusul orar, dar, dupa 2-3 zile de stat in Iasi trebuiau sa arate cite ceva. Sint total dezamagit, pentru ca am sperat ca macar unul din ei sa corespunda si sa rezolve problema inchizatorului. Asa, trebuie sa recurgem iarasi la improvizatii”.
De altfel, Simionas a avut putine motive de satisfactie de la intreg lotul. Pe o caldura puternica, divizionara A s-a chinuit pina spre finalul meciului pentru a se desprinde de pustii ce vor evolua in sezonul viitor in divizia C, care nici nu au jucat in efectiv complet: B. Costas si Vintila sint la nationala de juniori iar Dogaru e accidentat. Claudiu Ionescu (’58) a deschis scorul, Caragea (’63) a egalat cu o executie de efect, Poli a preluat conducerea dintr-un gol din ofsaid marcat de Arhire (’75), 4 minute mai tirziu Beceru stabilind scorul final, 3-1 (0-0).
Formatiile:
Poli – Branet – Toma, Bernard, T. Petre, Onut, Pereny – Mitruc, Mitchell, Cristea – Bilba, Pacurar, in prima repriza; Dulcianu – Bordianu, T. Petre (Marin, de la echipa a doua), Ir. Ionescu – Beceru, Rocco, Cl. Ionescu, Cr. Ciubotariu – Onofras, Arhire, Miclea, in actul doi.
Poli II – Morosanu – Filip, Berbece, Marin, Such, Talanca – Gherasim, Lungu, Fl. Croitoru (de la Poli) – Stiubei, Palimaru, apoi Branet (portarul divizionarei A aparind in actul doi), Mereu, Al. Ungureanu, Chimir, Tincu, Vasilache, Caragea, Cojocaru. (Ovidiu MINEA)

Comentarii