Caruselul ratarilor

miercuri, 13 februarie 2008, 23:45
1 MIN
 Caruselul ratarilor

Politehnica Iasi a disputat ieri, pe stadionul "Emil Alexandrescu", un meci amical cu liderul seriei I a Ligii a III-a, Cetatea Suceava. La capatul a doua reprize a cite 50 de minute fiecare, gazdele s-au impus cu 1-0 (0-0), gratie reusitei semnate de Andrei Cristea, din penalty, in minutul 12 al actului doi.

Iasul a contat pe Branet – Toma, Ciobanu, Ilie, Kalai – Buta, Tincu, Milea, Tucudean, Miclea – Gesoski (Bilba) – in prima repriza; Plesca – Homei, Onut (Ilie), L. Munteanu, Pecnik – A. Cristea, Bersnjak, Straton, Sfirlea, Paruolo – Bilba (Palimaru) – in repriza secunda. In actul doi, la oaspeti au jucat Bernard si Caragea, care in tur au evoluat la Poli II.

La final, antrenorul Politehnicii, Ionut Popa, a declarat: "Sint multumit de miscarea de  ansamblu a echipei, insa sint suparat ca ratam mult. Pe Gesoski nu-l retin, deoarece ma asteptam la altceva de la el. Desi l-am folosit pe Tucudean, el nu poate fi legitimat de Poli".

Tehnicianul a mai spus ca va diminua in continuare ritmul antrenamentelor: "Am sesizat o stare de oboseala, asa ca vineri voi renunta la a mai face doua antrenamente. De asemeni, dupa amicalul de simbata seara, cu Tirgoviste, le dau liber pina marti, pentru ca reluarea sezonului sa-i gaseasca proaspeti".

Comentarii