Cautatorii de aur negru

vineri, 20 august 1999, 23:00
2 MIN
 Cautatorii de aur negru

Cum "planul" stabilit pentru ciclul de patru meciuri inceput simbata este de 7 puncte, iar urmatoarea deplasare este foarte dificila, la Fieni, fotbalistii de la FCM Poli Iasi ar trebui sa invinga la Moinesti pentru ca luna aceasta sa-si incaseze integral sumele negociate cu conducerea clubului. Acesta de fapt este si gindul tuturor fotbalistilor, principala temere a acestora fiind insa tratamentul dur la care au fost supusi de fiecare data cind au jucat la Moinesti. Daca se gindesc insa si la amenda de 1 milion de lei primita ca urmare a absentei de la antrenamentul de luni se prea poate insa ca si frica sa fie lasata la o parte.
Gazdele, fosta nuca tare a seriei I, au slabit considerabil in ultima vreme. Parasite de antrenorul Gheorghe Poenaru, trecut la surata bacauana cu galoane, cu multi dintre jucatori disponibilizati de la locul de munca, Petrolul poate sa se transforme in acest an dintr-o fosta fruntasa a clasamentului intr-o serioasa candidata la retrogradare. Cum si proverbul cu omul sarac poate fi serios invocat vizavi de esecul pe teren propriu din etapa a doua cind moinestenii au pierdut in minutul 90 in fata Daciei Pitesti dupa ce au irosit o multime de ocazii de gol, nu mai mira pe nimeni faptul ca Petrolul ocupa inaintea etapei de astazi ultimul loc in clasament.
Oaspetii au plecat spre Moinesti vineri dupa amiaza urmind a ajunge in orasul in care se va disputa partida in dimineata partidei, dupa o noapte dormita la Tirgu Ocna. In garnitura de inceput pot apare mai multe surprize, cea mai mare fiind probabila titularizare a portarului Chirila in fata veteranului Cimpeanu, acuzat de prestatia slaba din ultimul meci disputat de Poli, cu Tractorul, in Copou. Va lipsi Paraschiv, in continuare suspendat si Cantea, accidentat.
Formatiile probabile:
Petrolul – Motei – Buhus, Ivanciuc, Nichifor, Alexescu, Arminia – Vetrea, Toma, Jipa – Florea, Apachitei.
Poli – Chirila – Gavrilescu, Petrache, Urdaru, Rudac, Ionescu – Caunei, Dragoi, Matinca – Dobrea, Onofras.
Arbitrii partidei sint: M. Lazar – A. Vidan, G. Apostol. Observator FRF: I. Angelescu.
Celelalte meciuri ale etapei:Laminorul Roman – Unirea 99 Focsani; Tractorul Brasov – Foresta Suceava; Poiana Cimpina – Metrom Brasov ; Midia Navodari – Juventus Bucuresti; Sportul Studentesc – Dunarea Galati ; Precizia Sacele – Gloria Buzau; Cimentul Fieni – Dacia Pitesti; Chindia Tirgoviste – Calatis Mangalia. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii