Ceferistii spera sa cistige la masa verde

joi, 19 august 1999, 23:00
2 MIN
 Ceferistii spera sa cistige la masa verde

Dupa cum v-am informat ieri, partida CFR Citadin Iasi – Apemin Borsec a fost intrerupta in minutul 84, atunci cind la teren nu a mai ramas nici un medic, cele doua cadre sanitare asigurate de gazde fiind silite sa plece la spital pentru a-i insoti pe Pricop si Florin Sandu, ambii accidentati in repriza a doua la scorul de 3-1 pentru oaspeti. Cum oaspetii nu erau insotiti de medic, asa cum este stipulat in noile directive trasate de FRF dupa tragicul deces al fotbalistului Astrei, Vrabioru, arbitrul a intrerupt partida.
Situatia, rar intilnita pe stadioane, a provocat controverse, dreptatea fiind, la prima vedere, de partea gazdelor care au primit deja asigurari din partea unor oficiali ca de platit vor plati cei din Borsec, nefiind exclusa omologarea meciului cu 3-0 pentru ceferisti.
Merita de remarcat ca, tinind cont de cele petrecute in urma cu doua saptamini cind arbitrul B. Zamfirescu a refuzat sa dea startul partidei datorita unor deficiente ale gardului imprejmuitor, meciul a avut o incarcatura deosebita. Aceasta a fost amplificata si de refuzul oaspetilor de a se caza la hotelul Sport, acolo unde iesenii (care au fost obligati de FRF sa le plateasca celor de la Apemin sederea in Iasi) asigurasera serviciile normale, Nicolae Zaharia si trupa spunind ca nu stau decit la motelul Aroma Viilor. De asemeni, nici arbitrul B. Zamfirescu nu a venit prea linistit la meci, el ajungind abia in ziua meciului, fiind insotit si de asistentul divizionar A, Stefan Poenaru. Razboiul psihologic dintre cele doua tabere s-a purtat chiar si pe parcursul partidei, bancile de rezerva fiind deseori la un pas de conflict.
Dupa toate probabilitatile, acest caz se va judeca cel tirziu saptamina viitoare. Din el insa se poate invata foarte multe si se pot stabili noi prevederi referitor la cazurile in care apar mai multe accidentari pe parcursul unui meci. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii