Cinci etape decisive

joi, 27 octombrie 2011, 21:51
3 MIN
 Cinci etape decisive

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa la care au participat managerul clubului, Leo Grozavu, si antrenorul principal Ionut Popa. Tehnicianul a luat primul cuvintul, anuntind ca finalul turului va fi decisiv in privinta viitorului echipei: "Cele cinci jocuri ramase de disputat in acest an sint extrem de importante. In aceste meciuri, ma voi decide asupra jucatorilor care mai ramin la echipa in retur. Deja sint unii care au demonstrat ca nu pot sa faca fata. Stau aici doar pentru a-si lua salariul. Ei ar trebui sa aiba bun simt si sa plece singuri. Altii trebuie sa demonstreze in meciurile ramase ca vor cu adevarat sa faca parte din aceasta echipa. Vreau sa va mai spun ca primarul Nichita a fost la vestiar si i-a anuntat clar pe jucatori ca e posibil sa-si retraga sprijinul daca nu vor mai fi sperante de promovare la sfirsitul turului". In ceea ce priveste meciul de simbata, cu FC Botosani, din etapa a XI-a a Ligii a II-a de fotbal, Popa a spus ca asteapta o reactie de orgoliu de la elevii sai: "A fost o saptamina trista pentru noi. Daca nu ne trezim, ne va fi foarte greu. Si pe mine si pe jucatori ne-a deranjat declaratia antrenorului Astrei II, care a spus ca diferenta in meciul de simbata trecuta a fost facuta de valoarea jucatorilor. Chiar daca pe noi ne-a batut pina si echipe care lupta la retrogradare, iar meciul de la Botosani va fi extrem de dificil, astept o reactie de orgoliu din partea baietilor".

Grozavu a afirmat ca a venit la conferinta pentru a lamuri mult discutata problema a bonusurilor de prezenta pe teren pe care le-a stipulat in vara in contractele jucatorilor: "Daca as lucra cu profesionisti, as face la fel si acum in ceea ce priveste contractele jucatorilor. Am gindit aceste bonusuri de prezenta pe teren ca o parte a salariului, nu am vrut sa arunc cu bani. Desi zece jucatori au anuntat ca vor sa renunte la aceste bonusuri, nu am trecut la fapte. Pentru asta e nevoie de intocmirea unor acte aditionale. Din punctul meu de vedere, aceasta a fost doar un test al caracterului jucatorilor". Managerul a mai afirmat ca stie ce trebuie facut pentru ca echipa sa-si revina, insa nu e momentul sa ia masuri: "La momentul asta sint sceptic in privinta promovarii. Stiu ce trebuie facut pentru a ne reveni, insa e greu de facut ceva in timpul sezonului. Cred ca la iarna vor fi luate mai multe masuri". Grozavu a tinut sa infirme zvonurile legate de frictiunile existente intre anumite grupuri de jucatori si a afirmat ca jocul de la Botosani va fi "curat": "La Botosani va cistiga cine se va motiva mai bine, sportiv sau financiar. Se va juca exclusiv pe teren, in ciuda speculatiilor aparute".

Partida dintre FC Botosani si CSMS Iasi, care va incepe la ora 12:00, va fi transmisa de postul de televiziune Dolce Sport.

 

 

 

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii