Cinci pumnale in spatele lui Rednic

luni, 26 noiembrie 2001, 00:00
2 MIN
 Cinci pumnale in spatele lui Rednic

Mircea Rednic, antrenorul echipei FCM Bacau, a fost demis simbata seara, la putin timp dupa ce echipa condusa de el a fost umilita cu 1-5 de FC National. Mircea Rednic a fost anuntat de primarul Sechelariu ca suma de pe contractul sau va fi micsorata, intr-o sedinta la care au mai luat parte Gheorghe Chivorchian si Flavius Pop, presedintele si vicepresedintele FCM Bacau. Pe Rednic nu l-ar fi deranjat sanctiunea, cit modul in care i-a fost adusa la cunostinta, in prezenta lui Chivorchian si Pop. Pentru ca Rednic nu a fost de acord cu decizia, Dumitru Sechelariu l-a demis pe loc, iar dupa putin timp l-a sunat pe Gheorghe Poenaru, caruia i-a propus functia de antrenor principal la FCM Bacau. Printre reprosurile aduse lui Rednic, de catre primarul bacauan, se numara aducerea in echipa a jucatorilor Cristian Ciocoiu si Florin Petcu.
In aceeasi seara, insa aproape de miezul noptii, Sechelariu l-a demis si pe presedintele Chivorchian, locul sau urmind sa fie ocupat de Flaviu Pop.
Ieri, Dumitru Sechelariu nu a fost de gasit pe mobil, iar Chivorchian a infirmat demiterea sa. Se aude ca Gheorghe Chivorchian ar fi fost numit vicepresedinte al companiei Selena, insa deocamdata nu este decit un simplu zvon. Este posibil ca Sechelariu sa revina asupra deciziei demiterii presedintelui Chivorchian, luata simbata, la suparare, asa cum s-a intimplat in campionatul trecut, cind, dupa meciul pierdut de FCM Bacau in fata Petrolului, primarul a intrat in vestiarul bacauanilor si i-a anunta pe presedinte, antrenor si jucatori ca nu mai au ce cauta la echipa, dar a revenit ulterior asupra deciziei. Desi marti va avea o discutie cu Dumitru Sechelariu, Mircea Rednic a declarat ca nu va mai reveni sub nici o forma la cirma echipei.
In penultima etapa a turului Diviziei A, un alt rezultat socant, a fost victoria Sportului Studentesc, echipa ce nu a mai cistigat de noua etape, in fata Stelei cu scorul de 3-1, In aceste conditii, lupta pentru titlul de campioana de toamna se da in ultima etapa, intre Dinamo si FC National. (Cristian BLANUTA)

Comentarii