Cine pierde, pica!

vineri, 18 martie 2005, 00:00
2 MIN
 Cine pierde, pica!

Fotbalistii lui Poli Unirea Iasi au intrat ieri in cantonament in vederea partidei cu Apulum Alba Iulia de duminica. Antrenorul iesenilor, Ionut Popa a declarat ca meciul este unul pe viata si pe moarte: „Cine pierde, are mici sanse sa ramina in divizia A!”. Constienta de importanta partidei pare a fi si… sotia tehnicianului, care va veni de la Arad pentru a asista la meci. Se stie ca primul succes al lui Poli pe teren propriu s-a consemnat in partida cu FCM Bacau, la prima aparitie in Copou a doamnei Popa.
Antrenorul lui Poli era ingrijorat si de starea lotului: „Imi lipsesc jumatate din titularii din aparare, Irinel Ionescu si Toma, ambii accidentati dupa meciul cu Rapid. Acest lucru imi da de gindit, mai ales ca Apulum are o forta ridicata de la mijloc in sus, singura pierdere importanta din iarna fiind Paleacu”. In plus, Poli nu va putea conta nici pe Cl. Ionescu, suspect de hepatita, mijlocasul iesean urmind a repeta (pina la urma, in Iasi) analizele. O problema care a suscitat discutii a fost titularul postului de portari, Ionut Popa aparindu-l pe Arcanu, criticat dupa prestatia din Giulesti. „Greselile portarilor se vad mai bine”, a spus antrenorul iesean care a afirmat ca il va lasa pe antrenorul de portari, Ioan Cimpeanu sa stabileasca numele jucatorului care va intra in poarta lui Poli.
Jucatorii ieseni nu vor incasa pentru acest meci o prima de sine statatoare, conducerea decizind ca premierea in startul turului sa se faca pentru un pachet de trei etape. Punctul de plecare al bonusului va fi de 800 $ pentru achizitionarea a sase puncte in urmatoarele 3 meciuri: Apulum (a), Dinamo (d) si Craiova (a).
In ceea ce priveste pretul biletelor, acestea au ramas nemodificate fata de tur: 20 000 lei la peluza si dublu la tribunele A si B. Avind deja 3000 de abonati, Poli Unirea Iasi a scos la vinzare abonamente si pentru retur, preturile fiind de 100 000 lei la peluze si 200 000 lei la tribunele A si B. Membrii galeriei au primit tichete personalizate, intrarea libera fiind permis pentru maximum 350 de fani. De asemenea, Poli a decis ca veteranii de razboi si persoanele cu handicap sa nu plateasca bilet de intrare. (Ovidiu MINEA)

Comentarii